kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (17.12.2013 20:15:43)
|
Perlice mila – nemoj nam baš toliko biti tužna, pa nemože biti tako crno sve. Drži se koliko god možeš, nadam se plusiću da barem malo vedrine unese u vaše živote sada. Mislim da vam zaista sad treba neka lijepa vijest. Tintin – super za pregled, i za kilažicu bogme. I neka ostane okrenuta kako treba. Čini mi se da ti bebica super napreduje, moja je tek sa 26 tj.imala 600 grama, tvoja je onda malo naprednija. Anamiha – ja bi svejedno razmislila o testiću, da nebi bilo nismo znali. Barem ćeš biti ziher da nije t u pitanju i gotovo. Neznam baš da se ciklus tako čudno može poremetiti. Prošla sam svašta, od kašnjenja po 4 tjedna, dve menge u jednom mjesecu, ali duljina menge nikad se nije mjenjala. Čestitam za posao, to je lijepa vijest u ovo teško doba. Sad vidim da si piškila testić, ponovi ga, ili odi betu vaditi.. Pinky – dok ne vidiš mengu nemoj se predavati. Tvoji ciklusi su zbrda zdola, možda je samo prerano za testić. Andydea- svaka čast an hrabrosti i vađenju bete. Malo me brine što se nisi javila još ništa, ali prvi korak si napravila. To je zaista jako jako bitno. Eternity – odi kod gin.neka vidi što se događa. Fiona super za O. Daxy – mislim na tebe i navijam za plusić. Nadam se – jesi ti razmišljala moćda da odeš kod ginekologa, 13 dana ipak nije malo. Čisto da te pogleda i vidi da se nije nedaj Bože što poremetilo. Ika mila, kako si nam ti? Cure moje, eto još 32 do mog termina..ja sam vam kao slon, baš kao slon. Mali mi je pobrao gljivice na rukama, pa mu se na lice proširile. Pedijatrica kaže da to nije baš bezazleno. Dobio je kremicu za ruke da mažemo 14 dana, pa da nazovemo da pusti još jednu za još 14 dana. Za lice nije pametna ni ona, a dermatolog ne radi do 15.1. tad dolazi moj termin pa je rekla da ćemo probati to riješiti ovako. Iako ni ja, ni ona pojma nemamo od kuda mu to sada.
|
|
|
|