Dacana -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (12.12.2013 15:01:01)
|
Hvala curke svima na ponovnoj dobrodoslici,hahaha... Daxy oprosti ali nije 30.13. [sm=jezicek.gif] nego 30.12. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] puno nas je trudilica pa si se sigurno zabunila Sandra cestitam ti na trudnoci i uzivaj sto vise mozes[sm=bravo.gif]...jel to prva bebica?? Snjeguljice cestitam na godisnjici [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Andy draga[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ma sve je uredu,istina obje smo pretjerale,evo vratila sam se jer ovdje mogu vidit tudja misljenja,savjete itd... ne brini javit cu se i ja na ljetnim djecicama...vidila sam da si imala tezak slucaj,jako mi je zao zbog toga,al stvarno vidim da si hrabra i super mama,supruga tako da ce sve biti uredu...znam kako je to,moje je bilo malo drugacije,al eto ista bol je izgubit nesto sto zelis i volis najvise na svijetu...samo glavu gore... kako ste mi svi vi??...jel suncano kod vas??..ovdje u Lici sija koda je ljeto,haha... a jel sija sunce i u plusicima,ajde cekamo,cekamo sviii...javljajte radosne vijesti
|
|
|
|