kisica -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (6.11.2013 12:36:01)
|
Bebac – ja se iskreno nadam opet (znam svaki dan to kažem), da ništa od menge ovaj mjesec, niti idućih mjeseci. Dali si ti imala u planu testić i kada? Ili čekaš još? Cecilija- ah taj nogomet, zlo mi je od njega, ali an svu sreću mm ti kad je u pitanju seks, napušta sve, pa i gledanje tv-a. Neznam jel to jadničak jer od kad sam trudna baš to i ne radimo, ili što, ali eto. Probajte danas, pa čemo vidjeti što će biti. Farah – čim muž dođe, odmah akcija. Snjeguljice – da, da, znak..ali trudnoće. Neke žene na početku trudnoće imaju bijeli iscjedak, zapravo velika večina. Leđa te bole, meni se to sve sviđa. Eternity – mogla si ga i danas pišnuti, ali neka sad. Dosta ti kasni pa već bi i ovaj urin popodne pokazao trudnoću. Simptomi su tu, meni to zaista miriše na plus i to već debeli sada. Ali ajde strpit ću se do jutra da saznamo. Daxy mila kad si već pitala, eto hvala. Ja sam ti onako, onako. Sutra nam je punih 30 tjedana, i idem na kontrolu. Zadnji put smo imali mali šok „Naime od početka je plod bio manji 2 tjedni, a sad zadnji put sve mjere su bile koliko i trudnoća osim obujma abdomena, on nam je bio na veličini za 24 tjedna.“ Tako da ti ja umirem od brige što će biti sa time, i nemogu dočekat sutra da vidim što je i kako. Kako si ti? Što nam se događa kod tebe? Pinky mila znam da si na sistemastskom, a gdje je temperatura od jutros? Ja poletila vidjeti jel raste dalje, a ono ništa.. Javi nam se kad obaviš.
|
|
|
|