cecilija -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (8.11.2013 8:13:04)
|
Dobro jutro svima!!![sm=kava.gif] Pinky,pokrili smo samo jedan dan, dan prije O ili na samu O, nisam sigurna...nadam se da ce taj jedan keks biti onaj "jedan,ali vrijedan!" [sm=jezicek.gif] to je bilo kad sam imala prozirnu,rastezljivu sluz, jucer vec bijela, kremasta... P.s Ja se najvise nekako oslanjam na pracenje sluzi, pa zato pisem o tome, nadam se da ne smeta...[sm=smiley1.gif] Kisica, trudnice draga, ne zamaraj se tim mjerama ako bas alarmantno ne odstupaju, iz iskustva s obje svoje cure znam da ti to nista ne znaci...npr. s drugom [sm=duda.gif] mi je na uzv bio preemali opseg glave (BDP) naspram ostalih mjera,pa me gin uplasio, a na kraju imam predivnu zdravu curicu! [sm=smiley1.gif] A i toliko sam prica cula od drugih mama o tim njihovim uzv mjerama i svugdje bezvezni strah...Ne brini nista. [sm=smiley31.gif] Daxy, opet spoting?[sm=zmeden.gif] I ja sam primjetila u plodnim danima nadutost, pojačan libido i zivcanost...[sm=jezicek.gif] Drzim palceve da ti ovaj mj. najsretniji kao i ostalim trudilicama.. Bebac, zao mi je zbog glupog testa, grrr...ja ih se vec plasim...a da pricekas jos? [sm=smiley31.gif] Snjeguljice, jek ti danas piskis? Ajde, obraduj nas! [sm=bravo.gif] Percile, super za pregled,zelim ti svuu srecu da uspijete apstinirati do utorka tj. da se napokonn i tebi ugnjezdi [sm=duda.gif] [sm=smiley31.gif] Andy, gdje si ti? Fališšš...Za tebe imam pitanje; jesi li na pocetku trudnoce osjetila kakvo stezanje u maternici za vrijeme dok si dojila?? ljubim te! [sm=smiley31.gif] Btw, ja sam bolje, nista me ne boli, jucer vrlo malo, kao neko zujanje dolje...[sm=zmeden.gif] Ostale trudilice, sve vas pozdravljam, izgubila sam se u pisanju, neznam vise ni sto sam htjela napisati...i naravno saljem puno pozitivnih vibrica!!!!
|
|
|
|