Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (7.11.2013 8:13:57)
|
Draga eternity, tako mi je žao... [sm=smiley19.gif] Slutilo mi je na bebicu, ma baš sam se obradovala kad si povraćala. [sm=smiley1.gif] Baš je bio dobar znak. A sad... žao mi je... [sm=smiley19.gif] Znam da imaš u sebi tisuću pitanja, ljutnju... [sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif] A eto, isplači se, izbaci to iz sebe. Idi kod doktora, mislim da bi trebala. Cure, sinoć me opet bolio trbuh. Popodne ništa, kao da sam popila tablete za bolove. Sinoć opet. Umorna sam bila, nekako sam okupala Emu, i u 21:15 više me nije bilo... Zaspale smo, bila sam u bolovima i u mislima "eto, konačno stiže M., po noći ili ujutro". U 23 sata sam se probudila, stanje isto, kažem MM - sutra ću procuriti. I s tom mišlju opet zaspim. Evo sad me opet malo boli, ali maaaanje nego po noći. Očekujem, spremna sam za M. Obukla sam neku debelu vestu, utoplila trbuh pa možda krene. Prenemaže se. U biti, spremna sam jer se ne želim razočarati, opet. Ako ne dođe danas, opet će uhvatiti velika nada. [sm=smiley1.gif] Uh! Perlica, asretno danas kod G.!
|
|
|
|