PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (5.11.2013 9:53:43)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Da, prešućujem vam da me jutros pol sata prije nego se ustajem ulovio grč u listu na nozi tako da sam jaukala par minuta dok nije popustilo i zatim više nisam mogla zaspati. [sm=smiley36.gif] Kad sam mjerila tempicu bila je 36,6 ali pošto znam da je to zato jer sam se razbudila prije mjerenja onda sam stavila malo nižu da ne pobudi sumnju ... i vidi ti naše Perlice kako je odmah nanjušila. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Pa, draga, zar ne znaš da se bliži O da bi ja već raspisala sve detalje o iscjetku, sisama i ostalome? [sm=zmeden.gif] Ne može moja O proći nezamjećeno bez brige. [sm=smiley2.gif] Ajmo curke koja kad piški? [sm=zmeden.gif] Eternity rekla si jučer za 2,3 dana ... e pa to je već sutra! Dal hoćeš? [sm=zmeden.gif] Ostale curke? Ajmo bebači!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Snjeguljice ovo zvuči jako obećavajuće. [sm=smiley1.gif] Draga Cecilija, ajde super pa si napokon zgrabila i "iskoristila" tog svog mužića. [sm=smiley36.gif] Da, da, treba sad ponoviti gradivo. [sm=smiley1.gif] Ah, draga Farah, kad sam pročitala tvoj post baš sam se raznježila ... tako se ponosim. [sm=smiley9.gif] Nije bitno dal je to rezultat RR ili ne, ali divota je što pratiš LH trakicama, znaš nakon koliko slijedi O, pokrivate sve plodne dane i još vadiš nalaze na dobre dane! Ah ... [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Farah 00 Meni je danas LH trakica pokazala dvije tamne crtice, sto znaci da O nastupa u roku od 24-36 sati. Bila je i akcija [sm=kuza.gif], trebamo pokriti i sutra pa budemo vidjeli. Svakako progesteron i TSH vadim u petak, kada mi je 19 DC, pa cemo i to vidjeti. Daxy, milena, ne znam zašto, ali kad sam pročitala tvoj post danas baš mi je došao neki osjećaj da ćeš nam ti biti trudnica ovaj mjesec. [sm=smiley1.gif] Kako bi voljela da me taj osjećaj ne vara. [sm=smiley1.gif] Draga Bucika, evo sve ti je naša Perlica napisala. [sm=smiley1.gif] Cosak, samo polako i sve će biti super. [sm=smiley1.gif] Kad se osjetiš spremnom vrati nam se na listu. [sm=smiley1.gif] Moje drage tintin, Andy, kisice, winkice, ... i sve ostale drage cure [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Jasmina, i na tebe mislim iako si nam se malo povukla, ali iz nekog razloga si mi danas stalno u mislima. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Sutra idem na sistematski pa me baš zanima što ću sve saznati. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|