kisica -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (9.11.2013 12:15:46)
|
Pinky mila ja sam skroz jučer zaboravila da je petak, i da nam sada tebe nema do ponedjeljka. Pa ti od srca želim lijep i ugodan vikend, i da što prije prođe tako da nam opet pišeš. Bebac mila kada bi se pitali svi zašto nam je nešto bilo, i dal je to bilo suđeno, nikuda stigli nebi. Znam da ovo nije forum za to, ali evo ni mene ti život nikada mazio nije. Opet sve te životne boli zajedno nisu bile bolnije od one kada sam izgubila svoju bebicu, i zato jako dobro znam kako je kad nešto želiš a to nemaš ili izgubiš. No eto, sve dođe na svoje. Mi smo ovu srečicu čekali 2 godine, tako će doći i vaša. Nemoj biti tužna niti gubiti nadu. Snjeguljice – eto jarca. Nemogu vjerovat. Stvarno nemogu. Toliko simptoma, i dođe menga. Bogme ako tako nastavi teško da će ti simptomi više išta značiti kad je očito da su za mengu i trudnoću gotovo pa isti. Žao mi je, ali vidim da si ti opet hrabra. Lelaluna – blago tebi, mene pms hvata obično 10 dana prije menge..zadnjih 4-5 dana pogotovo, postanem užasna i neizdržljiva. Samo bi se svađala, svi mi smetaju, gunđam, brojim.. Perlice – lijepo se provedite, pa kad stigneš javi nam kako je. Eternity što se kod tebe događa? Ima li kakvih promjena? Ike nema ni danas [sm=smiley13.gif] Ja evo sišla sad sa stolice, oprala kuhinjske elemente detaljno, i to je to. Sve si mislim da moram počet polako te neke stvari raditi jer za Božić nema šanse da budem mogla stajat na stolici i ribat.
|
|
|
|