PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (11.7.2013 9:45:11)
|
Curke, hvala vam na lijepim željama! [sm=smiley1.gif] Evo, bris je uspješno predan i na uputnici piše samo da se kontrolira ureaplasma pa se nadam da ako se i candida pojavila (a nema šanse kraj onih svih lijekova za jačanje imuniteta) neće ju niti tražiti. [sm=smiley36.gif] Nalaz bi trebao bit gotov sljedeći tjedan. Počinjem ih zvati od utorka. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zamolila sam ginićku da mi napravi UZV da vidimo dal je O blizu i rekla je da nije (klasika: tanak endometrij i jajnici puni cista). [sm=smiley1.gif] Znači od ponedjeljka se krećem nalijevati s maruljom i vrkutom da pokrenem malo stvari. [sm=smiley36.gif] Draga Daxy, bravo za akciju na pravi dan! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Slažem se s vama da je O bila jučer, a nadam se da će to FF i dokazati. [sm=smiley1.gif] Cosak draga, ne napadamo te već ti pokušavamo reći da smo sve krenule na taj opušteni način, ali kako vrijeme prolazi počneš se pitati što ne valja, gdje griješimo. Ginići su nam u ogromnim gužvama i slabo uspijevaju pomoći pa smo na kraju primorane same sebi pomoći da ostvarimo tako veliku želju. I zbog toga smo tu na RR i već i znamo stvarno koje nam ni ginići ne znaju. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Najiskrenije ti želim da postaneš ponosna trudnica čim prije na najopušteniji mogući način, a ne želim niti čuti da ne pripadaš k nama, jer mi smo sve žene koje žele zatrudniti, a sad dal je to na jedan način ili na 101 način tako svejedno. [sm=smiley1.gif] Tintin, Perlice, rozesk, winkice, andydea, Jasmina, supergirlzg, sve ostale cure šaljem vam puuuuno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|