cosak -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (10.7.2013 23:43:14)
|
Drage moje, cure, zene, dame.... narocito daxy perlica55 PinkyFunkyBirdy jer imam osjecaj da ste me bas vi mozda krivo shvatile [sm=smiley31.gif] zamolila sam da me se ne shvati krivo.... znam da je nekima/dosta vas, vec duze vrijeme i san i zelja da ugledate [sm=rozacrtici.gif] i postanete [sm=nosecka.gif]....znam da pokusavate, nadate se, zelite...silno, jako... hvala Bogu ja nisam u toj situaciji i nadam se da nikada necu biti! Mogu vas pokusati shvatiti i mislim da shvacam... zao mi je ako je s moje strane ispalo drugacije...u dobroj namjeri sam rekla da pokusate opusteno, jer mozda je bas to kljuc! Mozda sam se ja u nekoj recenici krivo izrazila pa je ispalo kako ne treba, a sve sto sam htjela je da i ja doprinesem nekom "receptu" za uspjeh!!! To sam rekla zato sto je moja prijateljica dugo pokusavala, na sve moguce i nemoguce nacine i duuuuugo nista... onda im je jedan (u nizu drugih doktora) savjetovao samo jednu stvar...reko im je: otiđite na godisnji, negdje, bilo gdje i nemojte misliti ni na posao, ni na kucu...ni na bebu. Koliko god je djelovalo nemoguce, stvarno su pokusali "iskljuciti se". Kad su se vratili, a stvarno su se opustili- iduci mjesec su dosle 2 [sm=rozacrtici.gif] Opet kazem, zao mi je sto ste me krivo shvatile pa mi se krenule opravdavati, mogu samo zamisliti koliko zelite bebu i znam da ste spremne napraviti sve sto treba i znam da je cesto puta tesko potrefiti sve.......sve znam, ali moj savjet je i dalje unatoc svemu, da se opustite, bar probajte. I jos nesto, ne znam koliko je koja od vas vjernik, ja jesam i stvarno vjerujem u Bozju milost... Preporucam vam odlazak u Međugorje, ali sa vjerom (ne turisticki [sm=smiley1.gif]) I voljela bih kad ovo ne bi shvacale kao neki napad, kao neko pametovanje i slicno, to mi stvarno nije namjera... Jedino sto mi je namjera je - dobronamjerni savjet koji, (po vasoj volji) mozete poslusati, a ne morate [sm=smiley2.gif] Pusa svima i drzim svima fige da uspiju (pa i sebi) bilo na ovaj ili onaj nacin
|
|
|
|