daxy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (9.7.2013 15:50:36)
|
mali andeo žao mi je. [sm=smiley13.gif] tintin piješ li ti vrkutu? Ona pomaže u zadebljanju endometrija. Sretno draga! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] supergirlzg samo pozitivno! Čula sam i ja za to,al nisam nikad gledala je li ili nije... andydea ja tebe već računam pod trudnicu. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pinky ti si naša heroina! Sve si preživila,još sam malo i imat ćeš ti svoju bebu u naručju. Sigurna sam u to. Tisuću zagrljaja ti šaljem. [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] perlice kraljice,ima li akcije već? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ikaaa šta je s tvojim postupkom? [sm=zmeden.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Cure,ja sam vam u krevetu,od jučer popodne nisam jela,trbuh mi je nadut i boli na trenutke. [sm=smiley13.gif] Ne znam šta mi je danas. Iscrpljena sam,glava me također boli. Iako mi je već sad bolje nego jutros,nadam se da ću sutra bit ko nova. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Još da dodam za moj graf,važno je da sam ja imala O! To me jako veseli! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|