Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (3.5.2013 22:22:51)
|
Večer... [sm=smiley1.gif] Keyt, znači zubići su problem...hahaha, a ja sve mislim super da s tim nemamo problema, a kad ono naši problemi s papanjem možda isto dođu za zubima...ili se možda nauči žvakati hranu...vidjet ćemo...[sm=zmeden.gif] Ivana, mi smo spol saznali tek u 30.tjednu, ali to ono 100%, prvi put je rekao da mu se čini da je curica negdje oko 14 tjedna...pa je onda bila na zadak, pa se skrivala, i eto tek u 30.tjednu je potvrdio...ja sam se odmah izguštala na rozoj oblekici...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Suny, nadam se da si nabavila cipelice kakve si željela...ma i ja sam za krštenje od L ludovala s čizmicama, i naručila joj ručno rađene za nju, pa su bila prevelike, pa mijenjali, i nakraju su mi bile pre glomazne na mojoj mrvici i imala je samo ukrasne čarapice...[sm=smiley36.gif]...puno truda, a propala investicija...[sm=smiley13.gif]...nadam se da će kod vas proći sve kako ste zamislili i da ćete uživati u trenucima...[sm=smiley1.gif] Baš sam htjela pitat kad planirate dati jogurtiće, a sad vidim da ih bebe već papaju...i mi ćemo probat, baš se spremamo...[sm=bravo.gif] Nego cure, L mi lijepo i pravilno puže, ali samo po laminatu...već sam pisala da nemamo tepiha u stanu, osim čupavca u dnevnoj i jučer sam je stavila na njega, a ona panično pobjegla s njega i ulovila mi se za nogavicu...isto se ponovilo danas u kupaonici na malome tepihu...danas smo je probali stavit na travu u dvorištu i opet isto...preplaši se i počne se penjat po meni da je dignem...ne želi ni stajati na travi...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Kako se vaši bebači ponašaju? [sm=zmeden.gif] Tenkic [sm=bravo.gif] za Bo....
|
|
|
|