Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (2.5.2013 12:56:57)
|
Pozdrav curke...[sm=smiley1.gif] Evo mi se jučer naroštiljali, bili prvo u vikendici kod mojih, a kasnije kod šogija...L je bila super, uživala je cijeli dan na zraku, jedino je malo spavala, samo 2 puta po pola sata, više nije imala vremena, jer je morala sve proučiti...[sm=smiley36.gif], ali dobro, super se je držala pa i nije bio neki problem...[sm=bravo.gif] Zadnje 3 noći je koma što se tiče spavanja, mislim ona lijepo zaspi navečer, ali se budi često, u plaču i onda zaspi na cici...ali kad je hoću maknuti i vratiti u krevetić počne se derati i bacati i opet ju vraćam na cicu (koju ne jede nego spava na njoj) i to zna trajati po pola sata i totalno je iscrpljujuće...vidjet ćemo dali je faza ili će zubić...[sm=smiley36.gif] Kroz dan je super volje, vesela, zaigrana...[sm=bravo.gif] Što se tiče pričanja, ona priča ma-ma, ta-ta, ba-ba, ka-ka, ga-ga, ali sve nepovezano, isto ko i sretna nemam osjećaj da se obraća meni svjesno nego galami sama sebi...i da viče pa-pa, kad maše rukicom nekome na odlasku...[sm=bravo.gif] Keyt, mi jedemo rižine keksiće, ponekad koricu kruha ili neki baby keks, probali smo i voće ali joj se kliže iz rukice pa smo odustali jer se naljuti [sm=smiley36.gif]....ona to sve lijepo rastopi i pojede...nije se još nijednom zagrcnula, a nema nijedan zubić...[sm=bravo.gif] Baš je slatka kad si lijepo uzme u rukicu i jede...i dobro joj ide...ali ona i inače ne jede sve skroz kašasto, nego samo usitnjeno sa vilicom...diže joj se želudac kad nešto bude previše pjenasto...[sm=smiley36.gif] U pravu si što se tiče jaslica, baš sam nedavno pričala s jednom tetom u vrtiću i kaže da znaju dosta imati problema s bebačima koji su navikli na skroz kašastu hranu... A i rekla mi je patronažna da unatoč tome što L nema nijedan zubić se ona može učit žvakati hranu ( ionako se to što ona jede rastopi nakon par sekundi u ustima)... Andy [sm=bravo.gif] za trčanje, i mi krenuli, pa stali, pa opet odemo, pa smo onda preumorni...i tako...[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|