|
Papalina -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (7.6.2013 9:19:02)
|
pepeljuga čestitam još jednom na princezi maloj [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] i btw, predivno ime[sm=smiley1.gif] hladna nemoj se toliko sekirat sve je to još svježe..previše negativno razmišljaš...probaj smanjit stres i topa ćeš vidjet da će mlijeko poteć samo od sebe...samo pozitivno i hrabro..šaljem punooo puuusaaa!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] šta se tiče dohrane, oni ti u bolnici daju bebimil bar je tako kod nas, pa ako emici paše onda možda da nastaviš stim dok ne izbacite dohranu.. i gledaj, ja sam isto bila ful u klincu na početku zbog te dohrane, dok nisam malo promislila i pitala samu sebe da šta mi treba ta depresija zbog dohrane..bože moj, pa znam dstotine djece koje su živjele na dohrani pa su žive i zdrave i sve pet...tako razmišljaj i ti..vjeruj sve će doć na svoje kad budeš na miru kod kuće sa mužekom, sinom i emom[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]samo nemoj odustat od dojenja, i moj savjet ti je da ti preko dana bude što više na sisi, tako da ti po noći bude sita i da ti se nebudi... evo zadnjih tjedan dana chiara je preko dana svako malo na sisi koda ima trakavicu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i prije spavanja bude na sisi, i dam joj još 90ml dohrane i spava mi od 23-06h...i tako već tjedan dana, napokon smo ulovili neki ritam[sm=bravo.gif] kod nas napokon zasjalo sunce!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sad svaki dan idemo oko 10,11 u šetnju,na kavu, pa odemo kod mojih i tako...nikad nas nema doma[sm=smiley36.gif] nadam se da će vrijeme potrajat jer ona kišurina je ubij bože... moja chiara je dobro, terapiju pije svaki dan, jede puno, već se sva zbucmala[sm=smiley36.gif] i ima primjetili smo nogu na tatu, neku dugu[sm=smiley36.gif] bit će i ona broj 46[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] joj, počela je gugutat, svaki dan neš novo-... i prava je smijalica, stalno se smije, i to na puna usta... [sm=smiley1.gif] i ponosno mogu reć da je prava tatina cura...čim vidi tatu odmah osmjeh, guguću zajedno stalno..ma predivno[sm=smiley27.gif] i tako.. sad joj se smijem jer sam joj stavila kao neke tenisice od 0-3mj šta je teta kupila pa je baš smiješna jako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] maminangel kako mali Rafo?[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] predivan je stvarno, slatkiš!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] kad ćeš nam ispričat kako je prošao porod? da vidim kako rađaju trećerotke[sm=smiley36.gif] da znam šta mogu očekivat jednog dana[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] su se priviknuli gabi i sofija na njega? jesu oduševljeni? puno ih poljubi pogotovo najmlađeg[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] moram se malo javit piturici jer ovako više nemože[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] totalno je zaboravila na nas[sm=hudicek1.gif] idem sad spremit sebe, pa odem malo do centra sa smiješkom malim...[sm=bravo.gif] pusa svima!!
|
|
|
|