|
nela86 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (4.6.2013 3:21:30)
|
Evo i mene napokon [sm=smiley36.gif] Kao sto sam vam i rekla moji su dosli iz ZG u subotu predvecer, a nasa princeza je samo to cekala. U 03:00 probudila me bol u trbuhu koju do tada nikad nisam osjetila,nakon pola sata opet.. Pocelo se ponavljati svakih 10min , da bi u pola 5 krenuli u bolnicu. Otvorena svega 2,5cm , bolovi za poluditi.. Da skratim u pola 5 ujutro sam dosla u bolnicu, nakon koktela, klistira, saznanja da ne mogu roditi u vodi jer je beba velika, odlucivanje na pda jer sam bila na rubu sloma zivaca u 19:52 dolazi nasa ljepotica na svijet. Alisa 4000g/ 52cm... Porod kaomporod je prosao odlicno, u tri Tiskanja ona je bila vani. medjutim ja sam izgubila 600ml krvi, i pala u sok [sm=smiley13.gif], vodim se kao hitan slucaj jer ne mogu ustati iz kreveta odmah me nesvjestica hvata. Danas je vizita i nadam se da ce me sutra pustiti jer sam sva izbusena od infuzija i tih dodataka. Dole su me sjekli, pa imam brdo savova, ipak pile je bilo poveliko, sad uzivam ovdje uz nju, ne mogu spavati puna sam adrenalina. Vidim kod vas se nista nije promjenilo, drzim fige da vam porodi prodju bez problema i da sto prije u rukama drzite svoje bebice...
|
|
|
|