|
ChocoVanilla -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (11.6.2013 2:27:09)
|
Drage moje,ja vam bila jučer na kontroli,mekonijska pl.voda i trk oko 2.30 u rađaonu, klizma i setanje da se otvaram a trudova nigdje. Dali mi drip,umirala sam,htjeli dat epiduralnu al mi nije mogao pogodit neki kralježak pa su nakon 3.puta odustali. Onda je krenulo razvaljivanje,muz me bodrio cijelo vrij eme a ja mislila da ću umrijet. Sporo se otvarala, dali mi neku inekciju protiv bolova al ne vrijedi nista! Oko 21h otvorena maksimalno al neće sinčić da se spusti. Oko mene vrhunska ekipa, molili me da istrpim još trudova i oko 23.30h krenulo njih troje pomagat, doktor da pritisne, sestra drži škare, muž iznad glave navija a ja skupila koljena i tiskam al ne ide. Iz petog puta, kad me sestra cvaknula izvukli iz mene momčinu od 4410g i 55cm, svi cestitaju na mojoj mrcini ;-) posteljica izašla nakon 20min,sve uredno. Dali ga mi svojoj u naručje i taj pogled neću nikad zaboravit! ,Nisam osjetila šivanje međice, dali mi anesteziju. Muž nas je uslikao iz svih kuteva, donio mi jest i pit. Vito moj će ujutro oko 5 k meni, voljela bi ga dojit. Javljam vam se ovih dana!
|
|
|
|