RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Hladna -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 2:29:56)

Rodila nam nasa maminamgel Rafaela dugog 52cm i teskog 3820g [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nela86 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 2:49:05)

aaaaaaaaaaaaaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Maminangel cestitam od srca mila... koiko vidim nije porod dugo trajao, nadam se da je porod prosao odlicno...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Joooj nadam se da cu i ja danas u bolnicu, jucer sam cistila, ribala i prala prozore [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Hladna [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mmaestral -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 6:03:40)

Maminangel [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cestitam na velikom deckicu, saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Vidim, kratak porod, super! Nadam se da nije bio niti bolan! A jako volim porodjajne price s puno detalja, nadam se da ces me usreciti!
Eto sad cete ti i Hladna postati dozivotne prijateljice, ipak cete u isto vrijeme roditi svoje ljubavi i zajedno mozete uzivati prvih par dana! Bas mi je to nekako drago, sva sam emocionalna jos uvijek :)
Nela-ako si se dobro uznojila peruci prozore, porod ti ne gine![sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Joj, ja nikako da se opustim, ali polako valjda budem. jucer smo se kupali u puno vode, tako da je malena mogla plivati nogicama i lezati cijela... Osim ruke sa krasticom, nju nismo mocili. Uzivala je, obozava vodu, ali svaki put kad na kraju perem kosicu se rasplace, ne voli da joj to radim
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Stalno me forsiraju da ostavim malu na cuvanje bakama i djedovima, ali ja to ne mogu jos. Mislim, ostala je s tatom kod bake i djeda, pa ju je najvise deda nosao i cuvao, ali to je bilo na kratko, da odem u trgovinu, ali ne bi se usudila ostaviti bez tate. Nekako se bojim da ju nitko drugi ne bi znao smiriti, da je jos premala beba i da ju jos ni ja ni dragi ne poznamo do kraja, a kamoli drugi ljudi.
Jao, jesam li paranoicna? S koliko mjeseci bi vi ostavili bebu na cuvanje?
Kaze mi dragi da ju nitko nece htjeti cuvati poslije jer ju sad ne dam. Ali, pa vide ju svaki dan, zar to nije dovoljno za pocetak? Cak i previse? Ili ja zabrijavam?
Najvise me ljuti kad ona ora spavati jer se najela, ali mi ju moramo odnjeti dolje pa svi pricaju s njom i svasta, pa ne moze zaspati i onda bude sva nervozna cijeli dan. Pa valjda se treba to druzenje ravnati po njoj, kad je budna i naspavana, a ne kad drugima pase, ne?
Isla sam u muller na onu akciju sto je Paola spomenula, kupila sam jos dvije velike Tommeee Tippee bocice protiv kolika, savrsene su mi, a do sada smo imali samo jednu malu za mlijeko. Kupila sam i Mam dudice, presavrsene su mi! A kod njih ima i Braunov toplomjer digitalni za celo i uho za 280kn. Mislim da u ljekarnoj kosta preko 400kn.
Isprobali smo jedan cijeli dan platnene pelene! Odlicne su mi! Koza joj je predivna, nisam ni znala da moze biti jos cisca i potpuno bez ikakvog, i malo crvenog!
Papalina- od srca ti preporucam da probas samo par sati ju zamotati u tetru, imas origami fold, pogledaj na youtube-u, lijepo ju mozes jako zamotati i lagano, u jednu tetru. odmah ces vidjeti promjenu! mi smo imali bas groznih problema, jos od vt su joj lijecili guzu, cak joj to pise u otpusnom kao terapija, prali su ju s necim posebnim, mazali sa nekoliko posebnih tekucina i krema, ali joj nije proslo do kraja dok nije dosla doma i bila jedan dan samo u platnenima, i to ni ne cijeli dan, samo popodne. Jedino sto ti trebaju zastitne gacice, da ti ne procuri okolo, ali ako nemas, stavi ju da bude na onom za presvlacenje, i super!

BUMBI -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 6:36:06)

Maminangel iskrene cestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mala Milla -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 6:44:43)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cestitke Maminangel

dada2101 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 7:04:29)

Maminangel čestitke od srca puno zdravlja sriće želim malome a i tebi brz oporavak i da dođete doma što prije!!!!! Ajde neka je krenulo više!! hladna sada ti pa slijedeći tjedan možemo i mi ostale!! U pon imam kontrolu pa se nadam da će onda reći da san spremna za bolnicu...
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tiana Weber -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 7:14:37)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Maminangel, predivne vijesti u ovo sivo i tmurno jutro... Neka malog Rafaela prati sreca i zdravlje citav zivot i neka od svojih prvih dana maleni bude sretan... Zelim ti sto brziji oporavak i jos brziji izlazak iz bolnice... Ljubim tebe i majenog i sa nestrpljenjem iscekujem sa ostalima predivne detalje... Cestitke iz dubine srca od Tare i mene... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hladna draga, jeste zajedno u sobi?? Evo draga i tebi zelim kao i svim ostalima mnogo, mnogo srece te da svoje andjelcice privijete uz svoje grudi... Pusa svima

Hladna -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 7:57:19)

Ej cure, ma nismo maminangel i ja zajedno u sobi, ona je gore negdje na katu a ja sam u prizemlju, necemo se ni vidjet mozda, nebi ju ja smetala sad, nek se oporavi jer ionako se ne smije u sobe, cut cemo se mi mobitelom [sm=smiley1.gif]

Tiana Weber -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 8:08:25)

A nisam znala.. Svejedno mi ju lijepo pozdravi ako se cujes sa njom...

Sta je sa tobom draga, ima li kakovih naznaka da ce bebica krenuti??

cuba -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 8:23:03)

Koje lijepe vijesti za dobro jutro[sm=smiley1.gif]
Iskrene čestitke draga maminangel tebi i cijeloj obitelji na prinovici [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Rafael ima odlične mjere i koliko vidim porod je prošao u poprilično kratkom vremenu, super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Želim ti što brži oporavak a mališanu puno zdravlja i sreće, ljubim vas[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif]

Hladna -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 8:23:15)

Nema kod mene nista. Ja jucer otisla do kvatrića i presla 300 stepenica u oba smjera , napravila 50 čučnjeva i tusirala se 15 minuta vručom vodom a ono nista i nista tako da odustajem od svega . Danas nam je 40+4 i nemam osjecaj da ce skoro [sm=smiley13.gif]

paola06 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 8:26:43)

Maestral,da sniženje je u svim millerima,ja sam se opskrbila! Malo kasnim,vidim da si ti ti bila u šopingu!"
Maminangel čestitam na malom Rafaelu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Pusa ostalim curama i bebama

pepeljuga -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 9:15:13)

Maminangel draga čestitam od srca svima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], Rafael dobro nam dosao[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] i nadam se da je sve prošlo super.

Hladna draga držim velike,velike fige da se i kod tebe vise nešto promjeni [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Nela i tebi držim fige da krene[sm=bravo.gif]

Mi smo danas punih 38, još malo i stiže curka,valjda neću i ja prenijeti [sm=smiley36.gif]

Mmaestral nije mi jasno zasto je nosite doli kad se njoj spava,draga moja podredi sve njoj,pusti babe,dide i ostale,ona je najvažnija i svi se trebaju njoj prilagoditi,i probaj se opustiti[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Kako ste druge trudnice,jel ima još koja kakvih simptoma, mame i bebice kako ste vi[sm=smiley1.gif]

Tiana Weber -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 9:27:44)

Hladna, samo strpljivo i bez nervoze. Doci ce [sm=duda.gif] kad ona odluci i kad bude spremna. Znam da je tesko cekati i da si nestrpljiva, ali pokusaj usmjeriti misli na nesto drugo pa ce te sigurno iznenaditi. Vidjet ces da hoce [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 9:49:35)

Maminangel!!!!!! Cetitke tebi i VELIKA pusa Rafaelu!!!!! Zelim ti brz oporavak i moram primijetiti da je masna dobro odradila pisao...PUSE!!!!!!

Papalina -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 10:09:39)

čestitam maminangel!!!!!!!!!!!!!!! napokon!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]
sve najbolje vam želim!!!!!!! pusa draga!!!!!!!!!![sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

cuba nisam htjela da se uvrijediš il nešto, ja sam samo rekla da nemora bit drugima kao tebi, jer moja je mlađa od tvog pa eto nestane ni u to 3-6kg, preuske su joj...baš nisu komotne joj...

maestral polako joj prolazi...malo sam skeptična i nebi baš ja nju u te platnene stavljala...
[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

hladna ajmo!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

andydea -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 10:39:47)

evo da i tu čestitam Maminangel sve najbolje draga moja tebi i malome Rafaelu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]ljubim vas...brzi oporavak ti želim i jedva čekam da nam pišeš[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

as1986 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 11:29:57)

Maminangel cestitke tebi i tvojoj obiteji na bebici[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Idemo ostale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ovaj moj mali ocito ceka vas i vase bebice.
Danas kontrola,nalaz nepromjenjen,isto sam otvorena i isto je sve,,opet moram ici u ponedjeljak.

cocco -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 11:53:17)

konačno da se i ja javim! rodila se Hela 23.5. u 5.09, 51 cm i 3350.
sve je super krenulo, al sam na kraju imala hitan carski zbog prolapsa pupkovine. bilo je užasno, svi se ustrčali, panika, otkucaji padali jer je glavicom stisnula pupkovinu i dotok kisika, al hB sve je dobro završilo. 4. dan smo išle doma. braco ju stalno ljubi i nateže.
čestitam svima koji su u međuvremnu rodili![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
idem čitat zaostatke, ima puno stranica![sm=smiley1.gif]

ChocoVanilla -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 11:55:06)

Maminangel čestitke tebi i tvojoj obitelji na sinčiću!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Želim ti brz oporavak, uživanje u novom članu i nek su vam dani ispunjeni zdravljem, srećom, mirom i ljubavlju...
I ja bih rado da se nešto pokrene, u ponedjeljak se primam ribanja na koljenima i opakim čučnjevima [sm=jezicek.gif]

ChocoVanilla -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 11:58:58)

Cocco čestitam od srca i svaka čast na hrabrosti, drago mi je da ti se sve dobro završilo. Uživaj u svojoj kćerkici!!!

cuba -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 14:47:59)

Cocco, čestitke na tvojoj maloj curici, uživajte sada u novom članu obitelji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hladna -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 17:32:49)

Cocco draga cestitam os srca, ajde da smo se malo pokrenule [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Cure posto sam ja u bolnici i ne mogu sa moba napravit listu tako da neka netko preuzme to na sebe kojoj se da [sm=smiley1.gif]

Mmaestral -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 18:01:09)

Cocco! Cestitam i tebi na [sm=duda.gif]! Bas mi je zao sto je bilo komplikacija, ali glavno da je sve dobro zavrsilo i da vec uzivate zajedno!
Kako su oni skuzili sto je s pupkovinom? Sto znaci taj prolaps?
Hladna-mozda ti je krivo izracunat termin, pa treba malo vise... Najbitnije da ste na sigurnom i da je sve spremno, pa se ne trebas zivcirati nego samo lijepo meditirati dok ne dodje vrijeme. Jos si samo kratko trudnica sa bebicom kod svog srca, uzivaj najvise u tim trenutcima zadnjim!
Papalina- sto si skepticna u vezi platnenih? kakvo misljenje imas? Da cujem i drugu stranu medalje...

sarah_zg -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (1.6.2013 19:07:41)

Čestitam od srca maminangel i cocco![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hladna, još ništa? Jutros sam prošla pored Petrove i sjetila sam te se. Poslije smo išli u Bistricu i tamo sam se sjetila svih dragih okruglica. Neka sve dobro prođe, kod svih nas i da nam se bebice rode žive i zdrave!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>