|
maminangel -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (22.5.2013 16:10:17)
|
hej curkee !!! pusa vam svimaaa,vidim da smo sve nestrpljive i u istom košu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Cuba vjerujem da ti nije lako isto kao ni MaTani teško je biti sam sa tako malim bebicama,makar muški ništa i ne radili opet su jedan ogromni suport samo da su prisutni,nadam se da će R.brzo ozdraviti,doći će i lijepši dani pa ćete opet u šetnjice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Netko je pitao za onu vrijednost tlaka ono nije ništa strašno granične su vrijednosti dobre do 140/90,pogotovo je bitan ovaj donji srčani on nebi smio ići iznad 90.. Hladna znači bilo super,ajde baš mi je drago,cijelo jutro sam mislila na tebe.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pt1 je odjel preko puta onog na kojem sam ležala a vodi ga ja mislim baš Starčević,još su tamo i Ivanišević i Đelmiš,kažu pacijenti da je pt1 na boljem glasu od onog na kojem sam ja ležala,nebi htjela ulaziti u to koji je bolji jer si vidjela i sama da je to kako se koji na koju nogu digne,bitno je da oni tebe dobro obrade,i čuvaju,valjda će se i Blaić založiti za tebe a to je najbitnije.. Inače odjel je predivan,komforan i tamo ti neće ništa nedostajati osim tvojih naravno ali tko to zna hoćeš li i koliko ćeš se ti tamo uopće zadržati i hoće li porod krenuti prije..Ja sam danas super,ništa me ne boli ,ne frče,kao da bi mogli još mjesec ovako,osim što mi danas gromada sluzi ispala na gaćice,mislim da je Afrodita pričala da toga bude puno,e sad moglo bi i tjedan proći.Mislim da se ja i Hladna definitivno upoznajemo u ponedjeljak [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|