|
Mmaestral -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (23.5.2013 21:59:03)
|
Sarah -hvala! da li ti je doktorica rekla cemu sluzi ta krema u guzi? Moja pije komorac, ali probat cu naci taj caj za probavu. mora i ona piti tekucine jer ne dojim iskljucivo, otprilike pola-pola. ne znam ni sama, mozda joj smeta to sto mijesa majcino mlijeko i ad [sm=zmeden.gif] Lanac - budem uzela te glicerinske onda ako se smiju tako rano, pa da joj pomognem bar oko toga. A kad pije flasicu sve se grci i place, ne kuzim, kao da ju boli bas kad jede. A jede hipp combiotik, to je isto sa probiotikom. Maminangel - Mislim da cu joj uzeti novalac kad potrosimo kutiju sad za par dana. Ili mozda cak nesto za djecu koja imaju alergiju na mlijeko, jer mi to nekako tako izgleda. U svakom slucaju moram opet pedijatricu isprepadati pa da me saslusa i izvagne sve simptome i da mi kaze moze li to biti alergija ili je sve od grceva ili je zatvor od hrane, nesto mora biti. A ti jadna sad jos uvijek cekas, a prije si morala skupljati noge, hehe, ma sve je to dobro kad je bebica zdrava. Neka ona odluci kad ce, a vama ce biti dobro kad god da odluci. Hladna- kad bi ti trebala ostati u bolnici? As1986- ja pijem caj za dojilje, a ocito ne pomaze sa grcevima. Mozda i pomaze da nema one jake pa ne place po tri sata na dan, ali se grci i muci i place osim ako ju ne nosim. Nije to stalno, samo ujutro najvise i ponekad poslije jela. A nije ni da mi stvara bas puno mlijeka, malo pomaze, ali ne moze napraviti neku veliku razliku. Cuba-eto vec ti je danas lakse, sve se to nekako prezivi kad prodje sok. A znas da bude brzo dosao nazad pa cete uzivati. Vi jos vise cijenite vrijeme zajedno zbog te razdvojenosti i sigurno ima nesto dobro u tome. Paola- samo smireno, sve ce se to srediti i beba bude ok. Glavno da su ti nasli, pa se moze lijeciti. A uvijek se nadju doktori koji ne kuze kako je tesko trudnicama jer se brinu za drugo ljudsko bice. Sve vise je danas birokracije i zurbe i nerazumjevanja, a mi se na to moramo prilagoditi ili cemo inace samo patiti i zivcirati se. Nela- bolje ti onda sutra u radjaonu, pa da te ne zivciraju s pitanjima [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Moji doma su cak saznali da sam rodila prije mm, jer je sestra zvala bolnicu i nekako preko veze saznala da sam rodila jos dok nisam ni posteljicu istiskala. Onda su zvali dragoga i pitali ga da li zna novosti; a on pita koje novosti, jel to da me ostavio u bolnici prije sat vremena...pa su mu rekli da je postao tata. Stvarno se svi natjecu da prvi saznaju. [sm=smiley36.gif] Gdje se to dobije 250 eura ako javis u novine? Ideees, onda se avnaj na subotu..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|