|
maminangel -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (20.5.2013 13:12:03)
|
Hej cure moje,hvala na čestitkama za godišnjicu ali ja nevidim porod na vidiku,grr,cijelo vrijeme si mislim pa zar baš ja moram biti iznimka koja ne potvrđuje pravilo..Uglavnom eto me s pregleda,skinuli su mi šav i boljelo je za popizditi [sm=sad.gif] tako da kad tebe čitam nela,mislim si da je tvoj pregled bio mačji kašalj,šav mi je srastao u meso i onda su me ko pajceka raskasapili sa tupim škarama [sm=smiley11.gif],još je komentirala kako bi trebali naoštriti škare a jebemti što ih prije mene niste naoštrili,uff [sm=smiley26.gif]jedva sam kući došla od bolova,sad me malo popušta jer mi je rekla da si popijem nešto za bolove,ali još uvjek krvarim[sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif].Poslije skidanja šava otvorena sam 4 prsta,gledala mi je plodnu vodu i rekla da je baš baš mliječna,što bi reklo da je i beba zrela i samo se čeka da odluči krenuti.Ctg,piš,tlak i kilice su mi sve odradili prije pregleda i sve je uredu.Pitala me dali želim na odjel da me malo požure sa gelom i dripom,a ja sam rekla da ću radije čekati doma svoje trudove,sa čime se i ona složila,samo me opomenula da ne čekam zadnji čas za krenuti u bolnicu jer da bi to moglo brzo kad krenu trudovi do poroda,ali ja više u ništa ne vjerujem,toliko sam se namučila sa bolnicom i terapijom i odvojenošću od najdražih da ću još nakraju i prenijeti [sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif] Slijedeća kontrola za tjedan dana.Sad se idem malo smiriti pa ja i moj dragi muž idemo u restač proslaviti našu godišnjicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hladna pitala sam za Blaića,on ti je sigurno u srijedu,pitala sam u koju uru,žena mi je na šalteru rekla otprilike od 9 do 12 ali da se obavezno najaviš za kod njega,točno kako sam ti i ja rekla,dođi ranije jer poprilično dugo traje to sve skupa zbog ctg-a.
|
|
|
|