|
maminangel -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (17.5.2013 19:55:02)
|
MAMINANGELICA JE MAJSTOR [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bravo JA,popravila toucpad,mm je samo gledao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..Zumbolina draga čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cijeloj obitelji na malom Filipu,(to ime je moja djevojčica htjela da se naš braco zove,po nekom princu Filipu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif])ali biti će kako je tata poželio [sm=smiley4.gif]Ove vježbe mislim da stvarno treba živaca za to [sm=smiley29.gif] [sm=smiley5.gif][sm=smiley22.gif] Hladna pokušati ću saznati i prije za dr.ali u ponedjeljak najkasnije.. Papalinice ajde drago mi je da se to sa zdravstvenim rješilo i da sada nema problema oko terapije,to sam i ja čula da hoće u ljekarnama izmrviti ljekove,pa probaj pitati..Čestitam mrvi na prvih mjesec dana,ljubilica mala [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Ovo za mengu neznam više koja je pisala,ja sam isto dobila poslije obadva poroda nakon mjesec dana a dojila sam,tako da i nema veze sa dojenjem,nemojte se zanositi da vam je dojenje kontracepcija tako da pazite sa hopa-cupa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hladna ti si pitala za stolicu nakon poroda?dati će ti u bolnici nešto za prvu stolicu,a kasnije lako pošalješ muža da ti kupi nešto ako bude potrebno.. Ja sam vam danas baš nekako u komi cure moje,sve me nešto stiska dole i boli i to me tako živcira,a beba je turbo aktivna a ne da se smirila kako ste rekli da bude pred porod,cijelu noć se okreće u buši,ja neznam kako će to izgledati kad se rodi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|