|
Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 13:08:10)
|
Isuse curke, pa vi ste odlične. ja 24+1 pa 14 kg. ljudi me pitaju dal uskoro moram roditi, trbuh mi je postal ogroman. Za kiselinu je BADEM ZAKON, PREPORUČAM ko ima tih problema. U ponedjeljak idem vidjet svoju Lauricu :) URINOKULTURU sam predala par min. prije pregleda isto tako se odužilo jer sam putovala pa nisam bila u ZG. Vele da sam super zdrava i zatvorena ko babun [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] Leđa me ubijaju ko sam vrag, gripa napokon prošla samo me još kašalj muči. Laurica se javlja posljednih dana po cijeli dan, mama veli da ju možda stišćem. Jučer navečer sam ležala na leđina i napnula mišiće da se dignem i kaj vidim, kod pupka malu oštru izbočinu. S prve sam se preplašila a onda skužila aha, ja sam trudnica to mi je beba. Tak da svako malo kad se legnem napnem mišiće ko za trbušnjake i vidim točno gdje se Laurica nalazi (neznam dal bi to smjela al sam znatiželjna) [sm=zmeden.gif] Ili skače i roče ko luda danima ili par dana samo da kucne navečer da je tu. Jedva čekam ponedjeljak da ju vidim. Da li zna neka kad se mora reći gin. da dragi bude na porodu i kada se radi 4D ultrazvuk ? Drago mi je da ste sve dobro i nadam se da budete [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|