RE: Ljetne bebice u 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.3.2013 19:30:37)

I ja bi trebala u petak, ali mi nezgodno pa ću u ponedjeljak. Radim u subotu pa sam ponedjeljak slobodna onda lijepo opušteno na pregled pa malo u grad [sm=smiley36.gif] Malog ću odvest u vrtić, natempirat pregled da i muž može doći i da vidimo koliko je curka narasla. Nadam se samo da nije naraslo nešto među nogama[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 13:08:10)

Isuse curke, pa vi ste odlične. ja 24+1 pa 14 kg. ljudi me pitaju dal uskoro moram roditi, trbuh mi je postal ogroman. Za kiselinu je BADEM ZAKON, PREPORUČAM ko ima tih problema. U ponedjeljak idem vidjet svoju Lauricu :)
URINOKULTURU sam predala par min. prije pregleda isto tako se odužilo jer sam putovala pa nisam bila u ZG. Vele da sam super zdrava i zatvorena ko babun [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] Leđa me ubijaju ko sam vrag, gripa napokon prošla samo me još kašalj muči. Laurica se javlja posljednih dana po cijeli dan, mama veli da ju možda stišćem.
Jučer navečer sam ležala na leđina i napnula mišiće da se dignem i kaj vidim, kod pupka malu oštru izbočinu. S prve sam se preplašila a onda skužila aha, ja sam trudnica to mi je beba. Tak da svako malo kad se legnem napnem mišiće ko za trbušnjake i vidim točno gdje se Laurica nalazi (neznam dal bi to smjela al sam znatiželjna) [sm=zmeden.gif]
Ili skače i roče ko luda danima ili par dana samo da kucne navečer da je tu. Jedva čekam ponedjeljak da ju vidim.

Da li zna neka kad se mora reći gin. da dragi bude na porodu i kada se radi 4D ultrazvuk ? Drago mi je da ste sve dobro i nadam se da budete [sm=smiley1.gif]

ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 13:27:37)

Da podijelim s vama- danas sam prvi put osjetila da me bebica lupnula, super je feeling, već sam i zaboravila kak je to [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Luci, mm je bio samnom na porodu, nitko ga nije ništa pitao, imao je onu potvrdu da je završio trudnički tečaj ali nisu ga tražili.
4 d sam s Nikom radila u 30 tj, u ovoj trudnoći sa 14 tjedana na double testu. Frednica je svoj 4d radila na anomaly scanu u 20 tj. (to su u biti ta 3 glavna uvz pregleda) 

pepeljuga -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 13:46:56)

Ruwenzor[sm=bravo.gif]

Meni je sutra pregled,jedva cekam[sm=smiley1.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 13:51:25)

Ja se osjećam ko tenk, u dva dana mi je trbuh narastao pa mi je muž jučer rekao: A gle, sad ti se stvarno vidi trbuh!
Rekla sam mu da se nadam da je to kompliment jer sam ipak u 20. tjednu![sm=smiley1.gif]
Ja u ponedjeljak na pregled, isto jedva čekam. ja ju čujem svaki dan, ali izbočine ne vidim, vjerojatno zato kaj imam sloj na trbuhu[sm=smiley13.gif], šlaufek, salo ili kako već se to zove![sm=smiley19.gif]

mariola -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:01:55)

Ma daj Kate ne zamaraj se salom. Imam ga i ja a nisam trudna.[sm=smiley36.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:05:37)

Ma ja sam iskompleksirana, šta ja mogu. Ali, tješim se da ću se posliej dovesti u red. Samo da sve prođe ok, to je ipak najvažnije, a kila dvije amo tamo, stvarno na kraju nije bitno!

pepeljuga -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:09:06)

A mos misliti koliko se meni sala nakupilo nakon pustih trudnoca[sm=jezicek.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:15:13)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A mos misliti koliko se meni sala nakupilo nakon pustih trudnoca[sm=jezicek.gif]

Daj vidila sam te na onoj fotki, imaš lijepi okrugli trbuh, a moj nikako da se zaokruži od sala

pepeljuga -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:15:52)

IZVORNA PORUKA: sarah_zg

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Daj vidila sam te na onoj fotki, imaš lijepi okrugli trbuh, a moj nikako da se zaokruži od sala

Pa lipo sad izgleda kad je okrugli,al prije bas i nije[sm=jezicek.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:18:18)

To znači da će za koji tjedan i moj lipo izgledati? [sm=smiley36.gif] Reci da, pliiiiz! [sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:35:40)

E bas to sam tila reci[sm=smiley36.gif]

ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 14:40:59)

ma imati ćemo mi sve lijepe trbuščiće [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.3.2013 15:11:19)

kakvo salo , sve se rastegne i otiđe u guzicu i noge hehehe, užas [sm=smiley36.gif]

jesi plaćala 4d? čula sam da negdje ima i preko uputnice?

jagoda1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (15.3.2013 9:54:18)

ja sam uvijek imala komplekse radi kg, imam mršave noge ali salo ostalo od prve trudnoce, sve mi ode u ruke, glavu stomak, mogu mislit kakva cu sada biti.
mi se oko imena nikako dogovoriti, trebala je biti Tamara,ali kako je ispalo da je [sm=modricrtici.gif] ime više ne spominjemo. Nikako se složiti oko muškog, pa je to tema koja se ne otvara :-)))

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (15.3.2013 11:33:12)

Ne se zamarati kilama, ako se tu ko treba to sam ja (ipak sam sakupila najviše) .
e i da, zaboravila napomenuti, stavila pod noge ogroman jastuk pa onda napnula mišiće kao da se dižem. Kako možeš čuti bebu? ja ju samo osjetim da se vrti i riče.

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (15.3.2013 11:37:22)

ma osjetim ju, naravno da ju ne čujem

angel@ -> RE: Ljetne bebice u 2013. (15.3.2013 12:00:12)

Drage moje ljetne trudnice kako ste mi,kako su vaše bebice.... ja sam danas 23+5 i moj dječak se počeo intezivno javljati kad njemu dođe da se javi,a jučer sam i ja skužila da mi se stomak trza i pomiče kako se on unutra kreće...neopisiv osjećaj i jako smješan istovremeno...i tatu smo uključili u promatranje kretnji trbuha.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mi smo u srijedu na uzv i čeka me kontrola šećera utrudnoći koje se priznajem polako bojim.... nadam se da će ipak sve biti u najboljem redu kako je i dosad bilo.....

Kako ste mi vi? Jeste li već počele sa spremanjem robice ili još ne? Ja nisam još nekako mi se čini rano....

Imene su leđa počela zezati,tj donji dio leđa i mučnine se povremeno vrate pogotovo navečer.... ali najbitnije je da nam je bebica aktivna.... pozdrav cure vama i vašim mrvicama...

I da ne zaboravim,draga Sarah-zg dodaj još jednu ljetnu trudnicu na popis.... Tania-27.7. i [sm=rozacrtici.gif] je.... da nas ima još.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (16.3.2013 10:49:45)

Mučnine? reci gin. za to, mislim da su trebale odavno proći. redovono papaš? meni je muka kad dugo ne papam, tipa ništa ujutro do ručka. mi smo super , mama kupuje oblekicu na veliko a mi tek počeli za krevetić i sakupljamo novce tako da slijedeći mj. idemo u shoping .pozdravčić svima :)

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (16.3.2013 11:15:06)

ej, danas je na velesajmu u globusu prodaja rabljenih stvari za bebice pa tko ima volje i novaca može pogledati, samo neznam od kad to traje.

andydea -> RE: Ljetne bebice u 2013. (16.3.2013 11:21:09)

Samo da pozdravim ljete mamice, a posebno Sarah kojoj sam obećala da ću joj se javiti ...ako trebate bilo kakve savjete javite se na ljetne bebe 2012...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (16.3.2013 13:04:52)

evo mene. Bila jutros na placu, kupila ribice, otpravila dečke doma. Oni će peć srdele i sve će me čekat gotovo dok ja dođem doma [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bila u Mimari na nekom otvorenju, sad na poslu tikam vijesti.

Ja ne moram ništa kupiti, imam krevetić i kolica od G. Nema veze ako bebica bude malo u plavom na početku, dat će mi prijateljica rozo od njene male tako da ne moram ništa kupit. A znam da ću dobit puno toga pa ništa ne kupujem. Ono najvažnije imam. Morat ću sebi još koji komad odjeće kupit jer radim pa mi treba dosta toga.

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (17.3.2013 8:46:28)

Pozdrav curke!!
Ulazimo u 25.tjedan i curka se miče non stop,pogotovo ujutro.Super mi je to osjećaj[sm=bravo.gif].Najrađe bi cijeli dan ležala i slušala ju kak lupa,okreće se i izvodi kolute[sm=smiley1.gif].Bila sam kod ginića koji me jako zašpotao jer sam dobila do sada cca + 8 kg.
Kaže kao u zadnja dva mjeseca se najviše dobije i bla,bla bla...
Trbuh mi je normalne veličine ali su mi se guza i noge bome povećale[sm=jezicek.gif].Al nije me nešto prestrašio,milsim da je sve u granicama normale.Sad sljedeći tjedan idem na onaj pregled za šećer di moraš pitiono bljakasto:)...kažu cure da je odvratno
Frendice su mi dale dosta robice,tak da za početak imam....a ove veće stvari će nam valjda starci kupiti[sm=jezicek.gif]
Neda mi se kupovati previše kada ti uvijek netko nešto da!
Jedino se dvoumim oko toga dali ići na tečaj??Kakva iskustva imate oko toga?Dali je uopće od kakve koristi??

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (17.3.2013 8:57:13)

Ma daj, kaj se zamaraš. +8 kg u 25 tj. to je koliko ja znam po frendačima mojim sasvim normalno. Bitno da je sve OK s tobom i curkom [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

E i mene zanimaju ti tečajevi svakao bi sad u prvoj trudnoći htjela ić na to. Zna tko gdje se to može potražiti i upisat i dal košta? ja sam u zg

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (17.3.2013 9:15:22)

evo , malo sam kasno pogledala al mi smo se dogovorili za sesvete http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>