|
angel@ -> RE: Ljetne bebice u 2013. (19.3.2013 19:45:59)
|
Drage moje ljetne trudnice kako ste mi.... mi smo od petka bolesni,uhvatila nas temperatura i imamo upalu grla,užas,a kašalj me doslovno ubija nisam spavala 4 večeri nikako.... hoće pluća van da izlete od napora.... bili smo jučer na pregledu i dobila sam klavocin tablete i rojazol vaginalete .... bebica je bez obzira na moje stanje super jučer smo bili 24+1 i na +6kg sam tako da sam zadovoljna,a moj mali miš se samo vrti da ga ni doktor nije mogao uslikati....velik sam 25cm i težak 820grama tako da lijepo napreduje....i tata je bio sa nama po prvi put nauzv.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i danas smo radili pretragu šećera i nalaz je super...na tašte mi je šećer 5.3,a nakon 2 sata što sam pojela slatko bio mi je 5.9,a interval vrijednosti je do 8.0.... i mokraću su mi testirali i ona je negativne tj dobra.... sve u svemu nalaz za 5...bar ja tako mislim,ali vidit ćemo šta će ginekolog sutra reći.... izgleda da ovisi od bolnice do bolnice,ali ja nisam morala piti tu zašećerenu vodu,samo su me poslali da pojedem nešto slatko i iz vene su mi vadili krv,a ne iz prsta.... i to smo preživili jer imam jako loše vene skroz tanke,a uz to i dosta su mi duboko i dođe mi svaki put loše.... eto podnijeli smo izvješće sa pregleda.... puno vam poljubaca šaljemo.... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|