|
sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.3.2013 10:09:14)
|
IZVORNA PORUKA: zvončica1 Hej ljetne mamice, prvo vam svima čestitam na spolićima koje ste saznale..nisam se dugo javljala jer sam prije 3 tjedna završila u bolnici radi trudova, ležala očekujući serklažu, na kraju ju nisu radili jer je cervikometrija odlična, beba se super razvija, u 23 tjednu su mi je mjerili i mjere su za tjedan dana veće nego što treba kao, al dobro, imamo 614 gr,tj. imali smo, danas smo u 24 tjednu ali imam strogo mirovanje radi skraćenog cerviksa i otvorenosti, svaka 2 tjedna moram na kontrolu i beba je na zadak trenutno pa mi nikako da vidimo što imamo ispod [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Trenutno sam na Cordipinima i Normabelima koji me strašno uspavljuju ali rekli su to je i cilj, da se odmarate i mirujete, slijedeći tjedan opet imamo pregled pa ćemo vidjeti hoće li raditi serklažu ili ćemo pokušat izdržat do 30 tjedna kada ćemo ići na inekcije Dexametazona za jačanje pluća u slučaju prijevremenog poroda, kontrakcije imam i dalje bez obzira na terapiju ali preživjet ćemo sve, samo da ne pukne vodenjak jer me beba lupka jaaako nisko dolje... Tako ako me nema vjerojatno ležim u bolnici ali mislim na sve vas i ljubim vas puno... e draga moja, baš sam se mislila di si ti i šta je s tobom? Jel ovaj tjedan ideš na pregled? Sretno! Još se ne zna šta je, ha? Al se skriva taj bebač! Ma bitno da sve bude ok i da izguraš to barem do 37.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|