|
ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (22.8.2013 9:39:41)
|
Joj Jelenko ja bih tak rado, ali H je izgleda sasvim ok u bušici i neda se još... križam dane na kalendaru, još 8 do službenog termina, malo više prema ovulaciji, pa ak još prenesem ko s N mogu komotno konkurirati jesenskim bebama. Keeka je još u bolnici, ili? YesNo kad ti je termin? jel ima naznaka da bi se nešto moglo pokrenuti? Jelenko super za kukiće [sm=bravo.gif] ma i za kakanac, pa to je normalno kod malih beba, bolje da kaki neg da ima problema Danijela biti će vremena za spavanje, za nekih 25 god [sm=jezicek.gif] N je s 2 mj već super spavala prek noći 3x5h, s nekih 4-5 je počela po 10h u komadu al svejedno od kad se rodila nisam spavala više od 5h, uvijek bude nešt za napraviti Plavka sam nek ona papa i bude na ciki što više, tak se i mazi i uspavljuje i svašta, nećete ju tak razmaziti, ne brini Mamasita kak su ti cure reagirale na dolazak nove bebe? Sad me to počelo mučiti, N uskoro kreće opet u vrtić i još dolazi H pa me strah kak će reagirati, zasad ne pokazuje ljubomoru ni ništ, čak kaže da će dati H svoju obožavanu dekicu, ali jedno je kad mi tak pričamo, a kad dođe beba.. tko zna.... I kak ti uvijek uspiješp imati vremena? Daj mi otkrij tajnu pls, kad je N bila tak mala nisam na wc stigla, a kamoli da odkendlam još 2 velike curke, svaka čast And1 baš ti lijepo raste bebica, ma sve ljetne koliko vidima samo cikaju i rastu, super [sm=bravo.gif] kak je bilo kod ortopeda?
|
|
|
|