|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (17.8.2013 17:22:15)
|
hej cure jesam vam falila[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]evo platili račune pa nas nazad prikopčali[sm=smiley16.gif] E ima temperaturu evo spava od jedan i pol,P je sada sisala i nastavila spavati a N je sa mm na more otišla,ona uživa.ja sam ok,lohije mi malo krenu malo stanu,kako koji dan.siku papamo ko veliki,i evo jučer smo doslovno cijeli dan visili na cici,i mislim da je mala lidach pisala o tome kako joj je na cici cijeli dan,e pa tako je nama ali kako koji dan,plus one dvije haharice,pa moš mislit veselja[sm=jezicek.gif]uglavnom,htjedoh reći da u potpunosti potpisujem AND1što se sisanja tiče,i svaka čast na produuženoom dojenju,i znam iz iskustva da se treba potruditi i dati sve od sebe jer je to zaista nešto najbolje za bebu(ne osuđujem nikoga,da me nebi krivo razumjele)nego sam probala i jedno i drugo,i stvarno je cica zakon,a skokovi u razvoju postoje,a bože moj,i mi ljudi smo svvakavi,jedan dan ovako drugi dan onako,samo ne odustajet od cice zbog jednog teškog dana[sm=smiley1.gif]da vidite moju Chiaritu[sm=smiley27.gif]kako je narasla,na ciki je cijeli danpapalina je oduševljena[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] što se mojih cura tiče,jako su neposlušne i suosjećam sa vama i znam kako vam je,i nemoguće mi ponekada sa njima,ali bože moj,naviknut ćemo se,E je još gora nego N. di ste žemske
|
|
|
|