|
plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.8.2013 19:08:44)
|
Hello curke, eto da se malo javim, vikend mi je bio ludnica, K. mi uopće nije htijela spavati samo je cendrala po cijele dane, prestrašno...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. D. nam je stigla u subotu, glasna kao uvijek, skakala je do besvijesti, postala neposlušna, traži pažnje a ova carica se umiri samo na cici, njoj je cica kao duda...spava toliko koliko joj je u ustima. Da vam ne kažem da prducka kao luda valjda ju je i to mučilo i vrijeme od umora je zaspala tek na mom trbuhu i to oko 19h.... u nedjelju nije pak spavala od 13 do cca 22 h mm i ja ludi, ona urla i mirna je na cici, te joj cica smeta jer nema dovoljno mlijeka a normalo pojede i obrok na flašicu, nije nam zato niš jasno [sm=zmeden.gif] D. nam veli da i nju primimo i nosimo da je i ona naša, suze su mi išle od žalosti i jada a neispavana sam za poluditi K. pije lijek u 14 pa u 22,23,06 a između jede ( nekad u 02 ili 04) pa možete misliti kad i koliko spavam. Jutros sam uspijela popeglat malo veša, te smo normalno doručkovali a kasnije ista priča, treba je nositi i nositi ili staviti na cicu, i biti na cici i čim joj padne opet urlik... ručali smo tek oko 18 h... jer smo u 15,30h nakraju svo četvero zaspali na bračnom krevetu od umora i urlanja, nakraju sam već i ja počela vikati na sve njih D. je iz kreveta vikal samo kad će ručak a ja nemrem mrdnuti od male..... nemamo reda nikakvog, umorna sam, mm je još ovaj tjedan doma a kako ćemo kasnije nemogu niti pomisliti[sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] a trebamo zdurati što duže... kadkad mislim da neću moći[sm=smiley19.gif]... daj te mi neki savjet kak da K. animiram nemrem je imat non-stop na sebi...
|
|
|
|