|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.8.2013 12:14:12)
|
di ste babe?[sm=smiley36.gif] danas se lakše diše,tu kod nas tako divno puše,hvala bogu neka je manje toplo,jest da nas je ta oluja nad olujama zaobišla[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]tu je doslovce dva puta zagrmilo i to je to[sm=smiley1.gif] mi smo prave spavalice,mm je otišao raditi,a mi spavale do 10[sm=bravo.gif]baš sam se lijepo odmorila.cure zuje po kući,ja idem skuhati i srediti suđe.nismo jučer u šetnji bile,došli su kasno sa mora i P je spavala do 7 i onda je jela,i jela i jela...miš maleni[sm=smiley27.gif] E i N su dobro,primjertim da je E više ljubomorna od N koja samo otvori vrata i ode van iz kuće,do nonota ili lunja po susjedstvu,sva sreća pa smo na selu[sm=jezicek.gif] meni je dole sve ok,sve pomalo sjeda na svoje mjesto,danas mi malo još idu lohije.jučer sam promjenila 6 uložaka[sm=smiley13.gif]hemići su prošli. danas imamo već 18dana[sm=bravo.gif] moram početi razmišljati o kontracepciji.neznam šta mi je najpametnije,tablete nebi pila,a kondome,iskreno ne volim a to se iz priloženog najbolje vidi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ostaje mi spirala.šta vi mislite o tome?jer definitivno su nam ove tri princeze sasvim dosta za nas [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|