|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (3.8.2013 23:02:52)
|
mala lidachhhhhhhh[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ajme ČESTITAMMMMM DRAGA OD [sm=smiley27.gif] NA BEBOLINI [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=metulj.gif][sm=rozica.gif] piši nam koliko ima,kad ćete doma ili ste već doma....ma bravo pa divno ste vas dvije to obavile[sm=bravo.gif]joj koliko bebolina,baš sam happy :) treca beba,pa ja mislim da nebi bilo pametno kupati se dok skroz te lohije ne odu,šta ja znan,nekako me strah,znam da nije isto kao menga ali jednom sam sa mengom na kraju išla u more pa mii se produžilo još nekoliko dana.neznam kako tebi,meni je neki dan skroz stalo i onda se opet pojave pa tako unedogled ali sam skužila da mi opet dođu kada se naljutim ili kada dugo stojim.ma mislim da možeš slobodno bebici noge smočiti,malo po malo,vidjeti ćeš kako reagira,samo hrabro a i more je toplo,kod nas 27 stupnjeva.to je jako toplo,barem tako pričaju pošto se ja nisam kupala već više od deset dana ali nadam se da oću brzo[sm=smiley1.gif] nadam se da će nam ova noć bit bolja nego prošlaPaolicu pere onaj skokić u razvoju jer se po noći budila svakih uru vremena,i onda bi na ciki zaspala,ali nema veze nisam uopće ko zombi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]otpao nam pupkić,hvala bogu[sm=bravo.gif]inače kaka poslije svakog podoja,ima lijepu zlatno žutu stolicu,voli da joj pjevam i zeza me kada je stavim u krevetić,pjase malo[sm=duda.gif]danas se tako od srca svojim sekama nasmijala,a one su lude za njom,ja sam sretna što sve sjeda na mjesto,osim što me malo muči financijska situacija drugo je sve ok ali to će se sve riješiti. vani je vruće i dalje bez obzira što je noć nema daška vjetra,sva sam mokra i mm je zaspao na mojoj strani kreveta gdje je ventilator[sm=grrr.gif]zatuć ću ga[sm=jezicek.gif] odem ja sad laku noć[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|