|
sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (23.5.2013 11:18:31)
|
IZVORNA PORUKA: plavka Sarah daj malo receptića i pravila kako stopirati kile!!![sm=smiley36.gif]. Flaster na usta [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Već sam pisala šta jedem. Ja jako volim slatko, kruh i tijesto (ono najgore) i sve sam to izbacila. Počastim se slatkišima, ali onda obavezno sljedeći dan odpostim. Umjesto kruha jedem tost, i to dvije šnite ujutro, uz ručak baš i ne i ako sam jako gladna dvije šnite navečer. Moram priznati da sam ja u mjesec dana koliko sam stajala na toj istoj kilaži, bila dosta gladna[sm=smiley13.gif] Nekoj ženici sitnoj bi to vjerojatno bilo dosta hrane, ali ja sam komad žene i još radim i puno sam na nogama i meni je to bilo jako teško. Sad mi je rekla da mogu kilu do sljedećeg pregleda i već sam se opustila[sm=smiley19.gif] Stvarno sam gurman, ja volim jesti i gotovo i imam apetita tako da... nemam pametnih savjeta baš što se lupanja tiče i moja je baš aktivna, osjetim ju puno više nego njega, možda i zato što sam s njim imala 10 kg više u startu mene nabija nogama po mjehuru, baš stoji, uopće nije skvrčena, nego joj je glava meni ispod prsa, a noge na mjehuru[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|