aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (30.3.2013 18:36:59)
|
evo i mene[sm=smiley1.gif]jos sam u komadu, a kako mislim da cu prenijeti, nastojim ne misliti previse o tome, da me jos ne bi trema uhvatila. Tako smo i danas lijepo otisli na trznicu, malo prosetali, pili kavu sat i pol s kumom, pa oko rucka, mm drijemao, ja gledala film, a bebica se lupkala...I dalje je aktivna, vise navecer nego preko dana, ali opet...ne ometa mi san, ali sam i ja ocekivala da ce sad kako se termin blizi malo smiriti...a opet neka se lupka, da znam da je tu, uziva u maminoj busici jos malo...Simptoma ni trudova nemam, samo osjetim vec pritisak na stidnu kost, a mozda je to i jer se jastuk koji sam inace stavljala izmedju koljena susi vec 2 dana...Neki kazu da mi stomak sad vise ide u spic, ja ne primijetim, osjetim je i dalje i pod rebrima i kod bubrega. I da, danas mi je covjek prisao dok sam cekala da mm parkira i rekao dobar dan, mislim pitat ce gdje je neka ulica, kad on mene pita jesam li bila na ultrazvuku, ja njemu da sto ga to zanima, on ce meni sin je sigurno, a ja odgovorim nije i dovidjenja.nedavno je papalina ili piturica pricala kako joj je tako zena u trznom centru nesto slicno rekla.stvarno su ti ljudi ludi, tko ih pita i koga zanimaju njihova predvidjanja i misljenja...i meni je Eva divno ime, jedan od mojih prijedloga, ali mm nije bio za, tako da smo se na kraju slozili oko Leon , odnosno Leona kad smo saznali da je curica, tako da imate pusu od mene i Leone
|
|
|
|