Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (29.3.2013 12:30:19)
|
ej cure. evo malo da se javim [sm=smiley1.gif] Mmaestral vidim da se bojiš piti antibiotik, no gore je da ga ne piješ ako imaš upalu nego da ga piješ, slobodno ga popi, ništa se neće dogoditi jer sam i ja pila antibiotik pa je sve u redu, ja sam pila amoksicilin jer se on smije u trudnoci. Ja sam isto išla na inducirani porod prvi puta zato sto sam prenjela dosta i morali su nesto poduzet da mališan konačno izađe van i to sam išla dva puta, prvi put mi dali drip, a ja ne reagiram uopšte, za dva dana opet mi dali drip i ništa e onda su mi probušili vodenjak i tako je krenulo.. Ne moraš se bojat toga, oni vide da li je to potrebno ili ne, vide po stanju bebice i po tome kakva je plodna voda. MaTana ti nam znaci sigurno ides na carski, a to je normalno koliko znam da ako ti je prvi carski da ce vjerojatno biti i drugi, a sta ces - moramo sve za naše male bubice, ajde proći će i to mada malo će duže potrajati, barem znaš odma šta te ćeka , a ne da te zadnji čas stave na carski [sm=smiley1.gif] Tiana nadam se da ćeš se ljepo provesti, uživaj sa svojom kčerkicom [sm=bravo.gif] lanac kako brzo vrijeme prolazi, jos prije par dana smo stalno pratile kad ces javit da je malisan konacno odlucio izac iz trbuscica, a sad si vec kod kuce, cekamo i tvoju porođajnu pricu pa kad stignes napisi nam, a mene zanima jako kako se osječaš sad kad nisi ni pukla, a nisi ni rezana?? Jel te šat boli ili nema bolova?? Sjedit možeš bez brige??? I kako to da te nisu rezali ?Jesi masirala međicu ili šta?? -a Domagoj je stvarno velik dečko po kilaži , a bome i na slikama na faceboku sto sam vidjela [sm=smiley1.gif] , pa mi fakat čudo da nisi ni pukla [sm=bravo.gif] Papalina ja sam cula da je za otvaranje dobro gibanje tipa pranje prozora, seksanje i tako, al opet mislim da sad to nema bas i neke veze, ja u prvoj trudnoci prenjela 2 tjedna, a bome sam se zadnjih mjesec dana naseksala i naprala prozore [sm=smiley36.gif] , ali nista me to nije otvorilo [sm=smiley36.gif] piturice ja sam ti vec isprobala i tu taktiku sa kasnijem spavanjem , ali nista ionako bi se dizala svaka 2 sata na wc i na kraju bi spavala do podneva , sve mi se izokrenulo, ako bi pak slucajno ranije oko 22 sata zaspala onda bi brojala muhe od dosade po noci kad bi se probudila oko 4 , nikako na zelenu granu sa tim spavanjem, lako je muzevima reci da nam je sad prilika da se naspavamo jer uskoro to necemo moci, al sta cu kad žmirim na silu ,a mozak neće spavat [sm=smiley36.gif] aries ti si nam sad sa porodom na redu- jel ima kakvih znakova?? kako se osječaš?? Predosječaš li da bi moglo krenuti ili se i tvoja beba neće dati van ??? Cure kako to vi neke imate 2 termina??? Očito jedan po ultrazvuku, a drugi po mengi?? Meni moj ginič ništa takvog ne govori, ja znam da imam još 8 tjedana, a nadam se da će bebica koji dan prije termina [sm=smiley36.gif] I da kakva su vam iskustva vama koje ste višerotkinje?? Jel su vam porodi bili brži od prvog ?? Ima koja da ima više djece?? Baš me zanima dal će mi drugi porod bit brži i lakši kako svi pricaju na tecaju [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|