Tiana Weber -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (26.3.2013 18:47:58)
|
Dobar dan drage moje. Nije me bilo nekoliko dana [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] pa ni sama ne znam kako da započnem pisati. Evo vidim da ima pregršt lijepih vijesti i bebica i još nam neve dolaze [sm=bravo.gif] i da vam kažem da sam jako, jako sretna zbog vas. Ajde barem nešto lijepo ovdje kad nije kod mene, ali valjda bude bolje... [sm=jezicek.gif] Nema me nekoliko dana iako sam samo po koji puta škicnula na sekundu, ali to se u sekundi ne može nikako pročitati koliko toga pišete, ali neka, lijepo vas je čitati i uz vas se osjećam kao da sam ja trudna... Evo riješila sam neke stvačice, popakirala stvari od malene i moje i u četvrtak letimo nas dvije za Njemočku kod mojih i na nekoliko dana kod seke[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Maminangel [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Ima li koja od vas ikakvih vijesti od nje, da li je još u bolnici, kako je i šta je sa njom. Baš mi ju je žao... Javite curke ako šta znate ili saznate... Papalinice, kilice su super, nije previše po mojem mišljenju, a Maestral draga, stvarno ne brini, sve će one otić dolje postepeno nakon poroda. Samo da bebici bude dovro i lijepo...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Fever, još ti malo čestitki šaljem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lanac draga moja, predivne vijesti i čestitke od srca za vejikog Domagoja. Ljubi [sm=duda.gif] i uživaj draga. Tara i ja šaljeo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ŽENICE, SAMO MI SE ČUVAJTE I PAZITE KAD IDETE AUTOM NA CESTU MaTana, žao mi je zbog carckog, ali šta se mora nije teško kad je bebica baš tvrdoglava. Držim ti figice i molit ću se da sve prodje dobro. Ljubim OVO JE PREDIVNO ZA VIDJETI DRAGE MOJE: Fever 17.03. - rodila 14.03. user posted image Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. user posted image Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image didi@@- 30.03. aries -03.04. endless -04.04. papalina -06.04. piturica -15.04. cuba -15.04. zvijezda- 15.04. Mmaestral -16.04. MaTana -19.04. fusa -27.04. zumbolina- 03.05. bebić -07.05. Afrodita86- 18.05. nela86 -27.05. Hladna -28.05. maminangel -29.05. dada2101- 08.06. pepeljuga -15.06. Piturice, baš mi je drago da je sve OK i samo neka tako ostane sve do samog poroda. ljubim busu Papalinice draga, ako ti netko želi pomoći onda neka rade baš onako po tvojem i neka bude sve onako kako ćeš ti reći i to je to. Tako će biti najbolje. Ja kad sam Taru rodila, došla mi je mama iz vana na mjesec dana i Svekrva je bila kod nas pa je iz početka bio rat dok ih ja nisam redom postrojila i svakoj dala koja će šta raditi, a za nejasnoće su se morale obratit opet meni. Rekla sam im ili tako ili nikako i da se mogu pokupiti i otići doma jer mi tako samo odmažu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nelć draga, moraš biti samo oštra i ustrajana i vidjet ćeš da će uroditi plodom. Draga, baš lijepo šta je sve u redu [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Ljubim Vas u buše i nosiće Vaših bebica.
|
|
|
|