Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (22.3.2013 19:21:02)
|
A miša vam poljubim lajavog, pa ko bi vas pohvata!! Ja samo da malo uletim i da se malo javim... malo su mi se punti upalili pa stavljam od danas rivanol, bebi pupak bolje, ali još ima mrvu sukrvice ali još nisan vidila lijeniju patronažnu sestru šta moju, danas kuka da ima 5 rodilja a jbt kod svake se max zadrži 10 min [sm=smiley36.gif] sve joj je tlaka i bebi triba palit malo pupak i ona bi mene radije slala kod kirurga da to sprži nego da ona par puta dolazi jaooooooooooooo i k tome ono čerceeee nemoj dugo dojit, meni unuk ima 6 mj pa bože dragi kćer oće još dojit nije normalna, ona nije pobornik wtf [sm=smiley36.gif] ugl....bebica je med medeni većinu vrimena pajki, siki, i za sada je sve pet, Matea je puno bolje, vidila je da ju seka ne ugrožava, mm mi pomaže brutalno maximalno, svaki dan se posveti Matei, vodi ju u park, igraonicu tako da ja malo odanem, kuva ručak, sprema ma za 10 i baš uživam u ovim trenutcima i baš mi niko ne triba [sm=smiley1.gif] hladna i aries amo ponovite mi ricetu za hemiće [sm=jezicek.gif] lanac [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] nadan se da se već maziš sa svojim bebolinom!! a vama mojim trudbenicama pusa u bušice!!!
|
|
|
|