maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (11.1.2013 17:55:55)
|
IZVORNA PORUKA: Afrodita83 http://bhbebe.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=238 evo cure tu vam je tabela [sm=smajl.gif] Super baš ti hvala Afrodita,ova tablica je odlična[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bebić draga,želim ti sve najbolje za tvoj rođendan[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif]ova godina je zbilja posebna za tebe,zar se može išta ljepše poželjeti od jedne male štruce [sm=smiley27.gif]ljubim te [sm=smiley31.gif] Nela a baš me interesiraju dojmovi sa tog tečaja,čini mi se to skroz simpatično,obavještavaj nas i dalje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ovo za pedijatricu sasvim sigurno nemožete prijaviti djete dok niste rodile,logično,ali naći bi ga bilo poželjno na vrijeme,i kako je Cuba rekla prvi pregled je s mj.dana pa u tom roku stignete sve i prijaviti u matični ured i na mup i na hzzo,ali otom-potom.. Aries ovo za kost natkoljenice prvi glas ali stvarno[sm=zmeden.gif]i to ti dr.rekao?jesenti kod nas su doktori ili superznalci ili nikakvi..[sm=smiley31.gif] Sad si me Cuba sjetila,i ja sam isto prvo odjelce šta sam kupila maloj nosila za izlazak,a i malome isto tako,bilo je bijelo i bijela kapica,mislim da ću tako i ovaj put ali nekako mi rano to još kupovati,ja ću negdje u 3 mj.šopingirati,ovo mi je prvo djete da ću roditi skoro pa u ljeto,vidjet ću još šta ćemo nositi u rodilište za obući,doma idemo u onoj košari od kolica,imam i onaj jastuk ali košara mi je puno bolja.. Imamo puno mladih mama,stvarno sam te Piturice zamišljala kao neki curetak[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Idući tjedan nas ima dosta sa pregledima,pusa vam svima[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|