lanac3101 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.4.2013 22:26:05)
|
Cestitke od srca za novu mamicu I sincica!!!!!! Hvala Bogu da sam ja svoje rijesila,to iscekivanje me ubijalo , tako da vas drage moje u potpunosti razumijem. I ja sam bila luda ko' slapa, valjda mi je tu noc od bijesa pukao vodenjak, jer sam taj dan ispratila 8 zenica u radjaonu. Kad mi je pukao vodenjak stvarno sam osjetila kao da je nesto puklo. Nakon pola sata je dosla doktorica , pregledala me, kao ono vi ste otvoreni osam prstiju, ja njoj ma da, ajde odnah u radjaonu. Ja se jos istusirala, jer trudove nisam osjecala, samo lagano zatezanje, u radjaonu usla, prikopcali me na ctg, trudovi moji na 130 , a ja nista, stavili me na pajleni drip, opet, za pola sata se otvorila skroz, ali se moj malisa nije spustao, pa ajmo na bok jos pola sata , I za tih pola sata sam izgurala covjeculjka svoga van. Drip me unistio I ovaj puta, ali nisam popucala, niti su me rezali, tako da sam vam ja drage moje rodila za sat vremena, a oporavak je bio isti dan kao da I nije nista bilo. Zelim vam svim ovakav porod kao moj, brz , a oporavak jos brzi. Matija je super prema braci, jako je njezan, sva sam ponosna kad ih vidim takve. Eto to vam je ukratko moja prica s poroda . Ljubim vas sve I vasim busama puno pusica.
|
|
|
|