aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.4.2013 17:36:21)
|
aj, pa to rucno otvaranje zvuci strasno, ali stvarno prvi put cujem za to[sm=zmeden.gif]valjda me to nece zadesiti, jer ako bude ovaj doktor dezurni koji je bio danas, cijelu ce me rasporiti[sm=smiley19.gif]cuba ja vjerujem da jesu pogresno izracunali, ja sam odmah govorila da je meni ciklus 40 dana, i ovulacija je 100% bila oko 20og dana, ne oko 14og...sto je plus 6-7 dana na njihov termin bez problema, ali valjda se tokom pregleda beba uklapala u dimenzije po njihovom terminu, cak i kad smo bili na 4d tako da me nitko nije registrirao...emmama imas kremu hemopropin s propolisom, stavlja se ujutro i navecer, a kad se smiri , samo navecer, a od prirodnih lijekova, nariban krumpir s maslinovim uljem na gazu- ja sam stavljala, peklo je ali se stvarno brzo smirilo...mislim da mi je odmah sutra bilo bolje. piturice gel se stavlja intravaginalno, i sadrži hormon prostaglandin, tako nesto, koji potice otvaranje..ne boli kad ti ga stavljaju, ali boli kad pocne djelovati, ako pocne, jer kako sam procitala, nekima su ga nanosili i par dana...ma joj, poludjet cu vise od silnih informacija, a opet me sve zanima, bolje da znam nego da dodjem tamo pa da pojma nemam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|