sretnaz -> RE: Ljetne bebe-2012 (9.4.2013 15:12:39)
|
DD, puno je tih ljetnih beba i mama pa treba sve pohvatati tko je što napisao i pitao [sm=smiley36.gif] Negdje sam pročitala da masnoće pomažu za apsorpciju vitamina A i D. ja neki put stavim maslinovo, a neki put i ne. Kad uvedem neko novo povrće onda ga radim samo da proba okus, i tek drugi ili treći dan dodajem ulje. Hemeroide sam i ja dobila u trudnoći, ali evo već je sve objašnjeno.Dobila sam vanjske i povukli su se nakon poroda i uglavnom sam sad OK, ponekad malo pecka, bitna je prehrana, i higijena. Ili koristiti vlažne maramice, a još je bolje oprati se nakon nužde. Odlična tema [sm=jezicek.gif] Andydea što su ti sve trudnoće bile takve ili samo ova zadnja? Sad planiraš četvrto, pa nadam se da će ti biti lakše i lijepše. Meni je trudnoća baš bila lijepa i uživala sam, ali na porodu malo manje[sm=smiley29.gif] Naočale okulisti preporučaju i za bebe. Nije to meni tako čudno jer sunce bliješti i nezdravo je... samo kako je već netko napisao, da li će to njima ostati na glavi? A malo me i strah da si ne gurne u oči. Blizu sam mora, ali ćemo po ljeti na Rab jer tamo roditelji mm imaju kuću. Jedva čekam, ipak je more čišće i klima bolja. Možda odemo i ovaj vikend, baš se nešto dogovatamo.
|
|
|
|