sretnaz -> RE: Ljetne bebe-2012 (16.3.2013 23:28:03)
|
Pozdrav! Odlučila sam se predstaviti ovdje zahvaljujući nagradnoj igri i Andydei. [sm=bravo.gif] Pratim RR od kad sam zatrudnila, a dosta dugo i forum ljetnih beba. Čak sam si otvorila profil, ali nikako da se priključim. U principu na početku nisam imala vremena jer sam radila, a i bilo me strah da ću se navući. Kasnije mi je bilo glupo jer se vi sve znate pa mi se činilo bezveze da uletim kao padobranac. Ali bila je nagradna igra i išla sam u lov na stabla, pa na nekoliko foruma te sam dobila zahtjev za prijateljstvom od Andy i tako je odluka pala. Hvala Andydea Kako znam puno o vama i vašim bebama (naučila sam puno čitajuči vas), bilo bi red da napišem nešto o sebi. Dakle, termin je bio 27.8.2012. ali moj mali nikako nije htio van, jer valjda mu je bilo lijepo u mom trbuhu. Ipak, 5.9. sam dobila jače trudove, prokrvarila (oko13:00), ali mi se nije žurilo u rodilište što se pokazalo da sam napravila pametno. Išla sam nešto prije ponoći i drugo jutro u 7:45 rodio se Nikola, dugačak 53 cm i težak 3810 g. Porod mi je bio dosta bolan (trudovi), i ne baš brz jer nisam htjela drip i epiduralnu. Ali kao što znate sve se brzo zaboravi. Čitava trudnoća mi je bila fantastična, bez mučnina, bolova, većih problema... imala sam samo problema s probavom i hemoroidima. Nisam se baš ni udebljala tako da sam se vratila na staro, osim što mi se trbuh nije baš izravnao. Nikola je među najmlađim ljetnim bebama, sad ima 6 mj i 10 dana. [sm=duda.gif] Na kontroli sa 6 mj je imao 8 kg i 70 cm. Na početku je jako brzo rastao ali se sad to usporilo. Dojila sam i još uvijek dojim. Dohranu sam počela s njegovih 5 i pol mjeseci i lijepo je prihvatio. Od početka ja pripremam kašice: palenta, jabuka, tikvica, riža, koraba.... Jak je, i znatiželjan, vojnički puže,a čini mi se da će se ubrzo i samostalno posjesti. Vidjet ćemo... Post je malo duži i nadam se da ćemo se dalje družiti. Ako vas bilo što zanima, pitajte.
|
|
|
|