ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (14.3.2013 11:20:24)
|
Dobro jutro! [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] svaka čast Lorver! Ja mu zasad planiram ostavit večernju flašicu jer nema šanse išta drugo navečer da jede,a i na flašici mi se fino uspava, žlica ne dolazi u obzir, preumoran je za to, al ove noćne obroke mu moram izbacit, preveliki je već da bi toliko jeo po noći. Jel ti Mar plakala prve noći kad si joj davala čaj umjesto formule da je gladna? Znači svaki put kad bi se probudila, ti bi joj dala čaj? Kad bi joj ujutro onda dala prvi obrok? Oprosti što te gnjavim, živo me zanima, jer bi i ja to htjela s L uvesti.. Mi smo jučer imali osip po cijelom tijelu, al izgleda da je to bilo od viroze, jer danas je već manji, jedino je guza malo crvena još od rjeđih i češćih stolica ovih dana. [sm=smiley13.gif] Šta kažete na snijeg? Užas [sm=smiley29.gif] Uspjela sam slikati L da mu se zubići vide, pa ću postavit tu 1 fotku, pa škicnite moju zubić vilu [sm=smiley36.gif] Mi smo za sad neuspješni u ovim instant kašicama, predvidjeli smo ih za navečer, al svaku večer ih obavezno bacam, jer L neće navečer ništa na žlicu, već je umoran i nema šanse. Fakat više ne znam šta da napravim da mu dam taj mliječni obrok na žlicu. Prije nije bilo problema s tim, ali sada [sm=smiley13.gif] Morat ćemo smisliti nešto..možda kad izbaci noćne obroke pa bude gladniji preko dana [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|