Jana1208 -> RE: Ljetne bebe-2012 (14.3.2013 22:01:31)
|
Večer [sm=smiley1.gif] Bome je tu živo, a ja nikako ne stignem na rr cijeli dan...[sm=smiley36.gif]...ujutro smo ja i L same, pa nema šanse, popodne gosti, pa otišli u brzinski šoping, pa dok spremim L na spavanac i već je 10...[sm=zmeden.gif]... Hmmm što se tiče prehane, uvijek kad bi ja počela šizit oko nečega takvog, mm bi me spustio na zemlju...rekao bi da se smirim, jer ću poludit, a od djeteta napravit paranoičnu osobu...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sve mi radimo najbolje što znamo, ali prije ili kasnije će krenuti u vrtić, isprobati svašta, a mi nikako ne možemo trčati za njima i proučavati deklaracije[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Svakako je važno pokušat usadit što zdravije navike, ali ne možemo utjecati na sve što će se njima događat tijekom života...i razbijat glavu dal je to zbog toga jer je s 8 mj.pojelo kockicu čokolade ili nešto...[sm=smiley1.gif] Uglavnom i mi kupujemo povrće u supermarketima, jer ga trenutno nemamo gdje drugdje nabaviti svježe (ljeti će bake napravit vrt [sm=bravo.gif]), voćne kašice jedemo kupovne...i da, i vodu kupujemo za L...probala sam par puta prokuhat (nemamo kuhalo), i odvratan mi je bio onaj kamenac što je plivao po vodi, a ona troši malo te vode, pa nam to i nije neki trošak...[sm=zmeden.gif] Danas smo probali palentu sa batatom i pojela je cijelu porciju, iza popila vode i ogladnila opet tek za 3 sata....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...konačno pošten ručak, bez cice... Što se tiče sjedenja, bila sam već pisala, mi isto sjedimo skroz samostalno i igra se tako...sama se iz tog položaja prebaci na trbuh, ali se nemože još sama posjest...uglavnom trudi se...i stalno je u pokretu...[sm=smiley1.gif] Odoh sad vidit rasprave da vam pripomognem u osvajanju nagrada...[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]
|
|
|
|