Jana1208 -> RE: Ljetne bebe-2012 (28.11.2012 12:33:52)
|
Pozdrav cure... Vidim da sve uživate u ovim, čini se, zadnjim lijepim danima...[sm=bravo.gif] Mi baš i nismo bile u poštenoj šetnji ovih dana, sve nešto na brzinu, a jučer je kod nas dosta puhalo, pa nismo izlazile pošto imamo krštenje u subotu, da ne pokupimo kakvu boleštinu... [sm=smiley13.gif]. Inače za šetnju još uvijek koristimo košaru, još nam nije premala, zapravo kad gledam kolike su vaše bebe, moja Lada mi se čini dosta mala, iako je meni puno narasla ( s 2.mj i tjedan dana smo imali 5100 i 58 cm, čekamo pregled s 4 mj. da vidimo koliki smo sad [sm=bravo.gif]). Andy i kod nas harao isti taj jednodevni virus, donijela ga nećakinja iz vrtića i zarazila pola uže obitelji...[sm=zmeden.gif] Mi smo ga nasreću izbjegli, zapravo do sad nismo bili uopće bolesni, nukova pumpica nam još stoji zapakirana, nadamo se da će tako i ostati još bar neko vrijeme...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Uhhh, vidim da i vaše bebice papaju svaka 2 sata, ja sam se isto bila zabrinula da joj možda moje mlijeko više nije dovoljno, ali nedamo se još...[sm=smiley1.gif] Nego cure, dali vama ispada kosa?? Ja imam osjećaj da ću oćelavit...inače nemam baš rijetku kosu, ali ovo sad je prestrašno, raspadam se.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|