Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (13.11.2012 12:21:59)
|
Bumb ovisi koliku bebu očekuješ...moja Em se rodila sa 3.560/51, danas ima dva mjeseca i sada je 5.100/60, dakle čisti prosjek koristimo bas te pampers premium pelene i ona i dalje skroz preko dana nosi no. 1, a navecer joj samo stavim no. 2 jer spava po 8-9 sati pa da ne propiski... kroz zadnja dva mjeseca potrosili smo 2 jumbo paketa tih pelena no.1 i sada smo pri kraju trećeg, s time da dvojku stavljam preko noci samo cca. zadnja 3 tjedna....tako da, ako mozes kombinirati, a ne ocekujes bebicu vecu od moje uzmi dva paketa no.1 i tri no. 2.. taj pampers premium iz dm-ove akcije i je "premium" jer su pelene malo vece, malo udobnije i malo vise upijaju od obicnog pampersa - tako sam barem ja primjetila [sm=smiley1.gif] LorVer ne grizi se zbog formule, sta da ja tek kazem? Em sam dojila i to uz dohranu mozda 7-8 dana, živce sam si pokidala od muke, ali bez razloga, evo je, u mjesec dana narasla 4,5cm udebljala se skoro kilu, sretna, zdrava, nasmijana [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a kada smo kod [sm=hudicek1.gif], ja mislim da budem dobila krajem ovog tjedna, mislim da sam predprosli vikned imala prvu ovulaciju - prvi put nakon 10 mjeseci sam ponovno vidjela plodu sluz! a kod mene je to prije islo nakon sluzi stize menga 10-14 dana...smijala sam se sama sebi, prvi put da sam registrirala sluz i nisam napala mm, cak suprotno, pomislila sam - danas nikako ne! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kada se samo sjetim koliko sam skoro dvije godine opsesivno cekala tu sluz i brojala i nadala se....
|
|
|
|