Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (8.11.2012 13:27:20)
|
ej cure...evo ja se kao gospođa digla u 11 i rucak mi se tek krčka, tako da cemo u stenju oko pola 3...Em je opet odvalila cijelu noc, od 22 do 7! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a onda ju je tata uzeo i odnio u prizemlje, a mene ostavio da spavam...divota! sada imam energije za tri dana grčeva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ines kod koje pred. ides? mi smo na kraju isto zavrsili u retfali, kod dr. Krizmanić, pa smo mozda kod iste! dgo nema pedijatra [sm=zmeden.gif] mozda se i sretnemo u pon. kad ja nikako da rjesim probelem sa as[sm=smiley1.gif] andy ako financijski mozete i ako ti psihički možeš tako brzo uletit u još jednu trudnoću ja te podrzavam za jos jednu bebu! mislim da je to divno....ja sam uvijek mislila da cu i ja imati vise djece, ali kako se cini bit cu sretna ako budemo imali jos jedno...ali iskreno, u svakom slucaju, i da nisam imala nesretni carski, mislim da bi za drugo pricekala barem godinu dana, iz sadašnje perspketive i puno vise...meni, kao sto sam vec spominjala, majcinstvo i nije takva pjesma kao vama...nekada se stvarno posramim pred nekim vasim postovima....nema to, naravno, veze sa ljubavi prema mojoj Em, volim ju beskrajno i sve bi dala za nju...mislim da je to tako jer smo mm i ja dugo zivjeli sami i bilo nam je jako komforno, a sada je sve drugacije, tesko podnosim nagle promjene, oduvijek...
|
|
|
|