Monyka -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (21.4.2012 17:59:34)
|
Kaj se tiče matičnih stanica, muž mi je to isprintao na stranici Zaklade Ane Rukavine. Poslala sam im mail, pa su mi objasnili da je dovoljno to popuniti i predati u rodilištu prilikom dolaska. Čini mi se da je kod svih nas, manja više ista situacija. Mene već dva dana konstantno peče trbuh, gornji dio ispod prsa. Toliko da je to za neizdržati pa se moram i češće mazati. Nisam popucala. Danas sam prilikom hoda osjetila oštru bol među preponama i to me jako zabolilo. I ja ostajem bez daha, prilikom uspona po stepenicama, ali i kad ležim ako sam malo više pojela. Imam osjećaj kao da ću se raspuknuti te mi je plitak dah. Isto tako, već par dana u donjem dijelu trbuh osjećam kao nekakvo pulsiranje, ritmične udarce, da tako kažem. Jel bi to mogla biti beba ili nešto drugo? Ovih dana sam se više odmarala pa me leđa ne bole tako često i jako. Stalno idem na WC, pogledavam gaćice, još uvijek mi je pojačan iscjedak.Teško mi se namjestiti u krevetu, pronaći udoban položaj. Mislim da uvijek zaspim na leđima, a onda se premještam s jednom boka na drugi. Ali najudobnije mi je na leđima. Kako je kod vas? Nekad mi ni onaj jastuk ništa ne znači jer kad se legnem s njim osjećam pulsiranje (blage udarce) pa nekak mislim da bebi to ne paše. O žgaravici da ne pričam, najgore je navečer tako da svaku večer žvačem žvaku da to suzbijem. Beba je dosta aktivna, najgore mi je kad se rasteže pa mi je pritisak na mjehur. Najteži je ovaj zadnji mjesec pred porod,što zbog iščekivanja, što zbog znakova za koje ne znaš na što bi mogli ukazivati. A u bolnici ne možeš naići na razumijevanje i potrebno vrijeme da izneseš sve što te muči. Ja sam definitivno za kino...meni je žao što muž i ja nismo negdje ranije otputovali na neki vikend da se opustimo, ali jednostavno nismo stigli. Slijedeći vikend trebali bi na neku svadbu, a vikend iza na firmu. Nadam se da ćemo uspjeti. Meni fale moje šetnje s pesekom, vježbanje, ovako mi se čini da mi je dan isprazan jer se dosta često odmaram, malo radim po kući, pa opet odmor i tako. Apetit mi se povećao, a kažu da se pod kraj trudnoće gubi na kilaži. Izdržite cure. Možemo mi to... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|