Monyka -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 11:48:27)
|
Hej cure, evo i mene . Mene moj trbušćić dosta muči, naročito navečer jer ne mogu naći udoban položaj u krevetu. Koristim jastuk za dojenje što sam kupila, onda neki mali i tako se snalazim. Dosta loše spavam, mislim da je ova prošla noć bila najbolja do sada, uspjela sam odspavati do 8 sati ujutro, Inače je to 4 ili 5, Koma. Moj malac je dosta nisko pa mi je za to tako, a leđa da ne spominjem. Kolegica mi dala pojas za trudnice pa to nosim, evo danas treći dan. Meni su odmah na početku otkrili BHSB bakteriju, tako da i mene čeka još jedan bris, a pri porodu injekcija profilakse kako se beba ne bi zarazila. Ne mogu se požaliti na svoje stanje, dosta dugo sam radila i dobro se osjećam jedino što me muče ovi s Vuk Vrhovca zbog šećer. Tamo idem opet za 2 tjedna, koma za Uskrs i kolači su pred nama. Ja sam polako pri kraju s pripremama, stavila sam prati tetra pelene i gazice, opeglala posteljinu za krevetić. Muž upravo razmontirava ormar što nam je višak u sobi, a onda dolazi kinderbed. I baš sam vesela jer je to krevetić koji sam koristila ja kao mala, moj brat te dvoje kikića, Evo što vam je kvaliteta! Upravo sam na portalu vidjela članak zašto je magnezij bitan u trudnoći. Moram ga pročitati. Nije mi sasvim jasno zašto je patronažna rekla da se smanji unos magnezija. Svi smo na trudničkom ostali iznenađeni.
|
|
|
|