RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Kony -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (1.4.2012 14:38:21)

I meni je tlak nizak i nemam volje za ništa. Samo da više rodim i žgara me rastura

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (2.4.2012 9:32:20)

joj potpuno te razumijem....meni je isto...sinoć sam krknula vrećicu badema i fakat djeluje na žgaravicu.....sada idem mjeriti tlak u apoteku...mislim da moj tlakomjer ne valja...po njemu sam ko zombie...90/60??? Cure držite se...još malo...brzo će to....

Kony -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (3.4.2012 17:05:39)

HEJ CURKE JA NAPOKON DOŠLA DO KOMPJUTERA [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] DO SADA SAM STALNO PISALA S MOBITELA I TO JE PRAVA MUKA JER MI NIKAKO NIJE HTIJELO POSLATI PORUKU[sm=zmeden.gif] PISALO JE DA JE VRIJEME ISTEKLO A SAD MI JE I TAJ MOB. KREPO TAKO DA SAM KOD SESTRE NA KOMPU. INAČE DANAS SAM BILA NA PREGLEDU I SVE JE OK[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I JOŠ MI JE DR. REKAO DA ĆU IMATI JAKO LAGAN POROD ŠTO ME JE JAKO RAZVESELILO. KAKO STE MI VI? JA SAD VJEROVATNO NEĆU MOĆI NA FORUM JEDINO KADA DOĐEM KOD SESTRE ILI DOK NE KUPIM NOVI MOB.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Dacana -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (3.4.2012 20:16:23)

eto cure moje da vam se i ja pridruzim...
termin mi je u 6mjesecu,03.06.,ak nekak mi se cini da necu rodit bas na termin,neg prije,tam pred kraj 5mjeseca...
valjda ta zenska iintuicija...hehe...
neg jel se pripremate za prod?jel se sprema djecja torba?
i ima li ko problema sa jakim grcenjem nogu kod spavanja...

pusaaa i uzivajte jos ovih mjesec dana...

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

beba 2 -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (3.4.2012 20:57:11)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kony samo neka je sve ok, a kažu da je drugi porod nešto bolnij ali ukupno gledajući brži tj. kraći i samim time lakši...

Dacana ja još ništa nisam pripremila budem poslije Uskrsa, nadam se da neću morati mirovati više pa ću onda obaviti kupnju i ostalo...a ti grčevi u nogama to ti je znak nedostatka magnezija i nije ništa strašno, moj savjet ti je da si prije spavanja popiješ šumeći mg od 300mg i to će ti pomoći....

Monyka -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (3.4.2012 21:45:21)

Pozdrav cure, novija sam na portalu...termin mog poroda je 15.05. Slijedeći tjedan idem na prvi pregled u Petrovu. Nemam problema s tlakom i nogama, ali me užasno bole leđa. Žgaravica me mučila prije, ali sada rijetko jer jedem više puta po malo (otkrili mi trudnički šećer pa moram paziti što i koliko jedem). Inače, od kada sam na, nazovimo to dijetom, puno se bolje osjećam jer nema osjećaj pritiska na trudnički trbušćić. Tri puta tjedno vježbam uz onaj dvd iz DM-a, a svaku večer radim vježbe za leđa i prsa. Unos magnezija sam smanjila (pila sam šumeće tablete te Mg Donat) ali patronažna sestra na trudničkom tečaju je sugerirala da ne pijemo mineralnu i donat zbog natrija. Preporučila je povećani unos kalcija sad pod kraj trudnoće. Trudnoću dosta dobro podnosim, puno šećem. Jedino me umaraju kućni poslovi. konkretnije čišćenje. Ovim dana počeli smo i nabavljati stvari za malca, ostale su još neke sitnice i naravno, kolica. Od kolica me zaboli glava jer ne znam što bi bilo bolje uzeti.

Zanima me jel ste prošle trudnički tečaj i kakve ste savjete dobili? Naša patronažna sestra je max pojednostavnila popis stvari za bebu i mamu, što mi je super jer ono što čitam po forumima i knjigama je dosta opširno.

Pozz od mene. Uživajte. Ja jedva čekam ugledati naše malo [sm=smiley1.gif]

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 9:04:45)

Jutro cure evo i mene....
MonYka i Dacana dobrodošle.....

kod mene je sve spremno, bili smo po madrac i sitnice za bebu da dragi ne mora poslije sam, kada dođem ili budem u bolnici, ostalo je par sitnica iz apoteke i to je to...robica oprana speglana i pospremljena, ma sve, torba za bolnicu spremna...samo ja nisam[sm=smiley13.gif] imam takvu paniku od poroda da vam neću ni pričati...
Trudnički tečaj nisam pohađala jer sam cijelu trudnoću na mirovanju, toliko sam otečena da ne mogu maknuti a kamoli vježbati...mislim da ni ne smijem...samo ležim i skupljam kile [sm=smiley19.gif]
magnezij toplo preporučam ja imam onaj od bioelektre koji piješ bez vode odmah djeluje i fini je limunast okus...
Što se kolica tiče ja sam tj. moji su kupili od abc cobra i meni su super je su kompaktna i lagana( najlakša koja su imali) u beba centru smo ih platili 4500kn 3 u 1 sa svom opremom a čujem da ih je cura sa foruma prošli mjesec u slo ili it. moram provjeriti platila oko 300e i još dobila povrat ive...pa tko može svakako se isplati produžiti negdje preko granice jer su ovi naši lopovi...
Inače cure još uvijek se borim sa tlakom ....na granici je stalno...toliko od mene...

Monyka -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 13:36:29)

Mi se dvoumimo koja kolica kupiti, živimo u Maksimiru pa bi nam naidealnija bila s velikim kotačima. Takva kolica su mi preglomazna , a ja sam mala pa to ne ide skupa. Pogledati ću ta ABC cobra. Nama je trenutačno izbor Per perego easy drive, prenatal so family reverso te model od Foppapedretti. Vidjeti ćemo.

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 13:55:52)

Ma ja sam ti 160 cm visoka..tj.. niska[sm=smiley36.gif] pa su mi ok.. kotači su dosta veliki ima 3 kotača ali gumeni pa odgovaraju svim uvjetima da dijete ne poskakuje dok se vozi..navlake se skidaju i perive su imaju +50 zaštitni faktor od sunca i kupuju se u djelovioma lagana su i lako sklopiva, malo su šira ali kada sam gledala 2 kolica činila su mi se preuska da djete nema mjesta kroz par mjeseci... ali unatoč širini kada se sklope su kratka pa nam stanu super u bunker jer imamo mali auto pa na sve to moraš obratiti pozornost. U svakom slučaju isprobaj sva kolica prije kupovine da vidiš kako se snalaziš sa sklapanjem koliko su čvrsta ili komplicirana...nije sve u izgledu...[sm=smiley1.gif]

Ubrzomamica -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 16:10:47)

Drage moje, pozz vam s mog kauca!!! :)))
Moj deckic je vec 3 dana fuuuuul aktivan!! Na mjestima gdje najvise udara stomak me boli! Kontrola mi je iduci tjedan, a sve se nekako mislim da odem sutra-preksutra...
Jel mi se cini ili sam ja prva u svibnju?! Jos tocno mjesec dana!!! :)))) Jedva cekam da vidim ovog malog spisanca koji me tako jako udara!!
Ja isto nisam bila na trudnickom tecaju! Nazalost, u mom mjestu nema pa bi trebala u Split putovat, a to mi se bas i neda... I moram vam priznat da ce mi falit trbuh... Nije bas velik, dosta visoko je pa se sa uzitkom krecem, ali 9 mjeseci pratis rast a odjednom ga vise nema... MM kaze da ce mi napravit odmah drugu bebu ako hocu!! :))))
Mi smo dobili peg Perego kolica 3u1, sa bazom za AS. Zakon!! Bar meni!!
I jos nesto, zgaravica me rasturaaaa!!! Grrrr....

Dacana -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 18:17:16)

Sta se tice robice tu je skoro pa sve spremno,jos par carapica i kapica,nesto iz ljekarne i stvari za bebicu su spremne,samo neznam kad da pocnem sve to spremat...polako cu ja to,necu sutra rodit,hehe...
sto se tice kolica,meni ce moja vjencana kuma kupit i jako sam joj zahvalna na tome...
jako su precijenili ta kolica,bila sam nedavno u Zadru u jednom ducanu sa tim kolicima,kreveticima itd. i mozete vjerovat da nisam vidila kolica ispod 4000 kn il 5000kn...grozno...
eto 10.4. idem na pregled i jedva cekam...

marči hvala na dobrodoslici

Draga Ubrzomamica i mene ti muci zgaravica,tj ubija me,al eto donat mg malo ublazi...tako da znam kako ti je...uzivaj jos ovih mjesec dana,zelim ti puno sreceee...

e da jel ko pije one vitaminske tablete,elevit pronatal?
nedavno mi je to mama kupila,kao dobre su,a nisam se jos posavjetovala sa ginekologom...
i dal se smiju mjesat sa tabletama za zeljezo?

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 18:22:33)

[sm=bravo.gif] bravo za poduzetnog muža...mojem je frka već sada jer nismo planirali pa nas je malo zateklo nespremne...financijski i vremenom, nemožemo se nikako izorganizirati, a još sam i ja doma ostala nepredviđeno[sm=smiley19.gif] tako da se pokušavamo prilagoditi iako je sve teže jer sam ja gotovo potpuno nepokretna, a imamo brdo obveza i psa k tome...a sada je sve palo na njega..jadan mi se prepolovio a ja natkula 20kg....[sm=zmeden.gif]
Čini mi se da si ti prva na listi za roditi...iako smo sve tu negdje...čuj ako požurimo koji dan možda vas još stignemo[sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif] i ja...[sm=smiley36.gif]
meni su žgaravice nekim čudom potpuno nestale ali imam osjećaj da će mi se noge odvojiti od tijela i zdjelice kada ustajem jer stalno ležim i sva sam raštimana, drage moje nemam pojma kako ću roditi[sm=zmeden.gif]
Meni je buša visoko ali gravitacija čini svoje...kako raste iz dana u dan tako osjećam da se spustila iako je još dosta visoko...neki dan sam pitala mm može li se pupak raspuknuti??? umro je od smijeha...ali fakat ful se rascvijetao čudne boje je i osjetljiv??? je kod vas tako?? cure ima li koja od vas kolostrum??? ja to nisam imala znam da to niš ne znači ali ipak...stalno brijem hoću li imati mlijeka...a znam da to nema veze s tim...

Dacana -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 18:29:45)

marči i meni ti je pupak sav izoblicen i cudne boje,i to sam tek sinoc vidila,bas sam se zabuljila u pupak i cisto ne vjerujem,hehe,jako je cudan,al na neki nacin fora...

uh,te noge,znam kak ti je :(
al vrijedi se pomucit za andjele koje rastu u nama

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 18:34:06)

čuj ja pijem prenatal od Natural Weltha od 2 mj. trudnoće za svaki slučaj...mislim da sa današnjom prehranom ne unosimo dovoljno vitamina i minerala za oboje pa se bolje opskrbiti da ti ne prifali čega pa počnu problemi...nisam redovita tako da mi bočica od 100 tableta traje evo već 6 mj.[sm=smiley36.gif] ali bolje i tu i tamo nego nikako....do sada su mi krvni nalazi uvijek bili ok u trudnoći...nisam sigurna za to kombiniranje tableta uvijek se bolje savjetovati sa liječnikom ili farmaceutom...jer prenatal sadrži željezo i na bočici ti uvijek puiše koja količina je u odnosu na dnevnu potrebu, a opet pitanje je zašto ti je liječnik prepisao željezo posebno?? mene su svi pitali kako to da meni nije jer svim mojim frendicama su pripisali željezo ali očito nema potrebe jer sa prenatalom očito dobivam dovoljno...pa vidi je li ti sve to potrebno....
Što se cijena tiče nisu normalni ali u Rijeci bar ima 3 u 1 kolica i po 1500kn i uopće ne izgledaju loša, rade ih posebno za taj dućan i vidjela sam ih i u nedostatku love bila bi mi i ta dobra...ali starci su se isprsili i pljunuli 4500kn za abc- cobra kolica ja oduševljena samo moram ući u štos za sklapa nje..jedan potez ali treba imati mota...mene strah na silu pa nikako[sm=jezicek.gif]
U svakom slučaju isplati se ako se može otiću u Sloveniju, Italiju ili Mađarsku...za Bosnu nisam sigurna ali vjerujem da su i tamo povoljnija samim time što nemaju ovakav pdv!!!

Vidim da i ti imaš 10-tog pregled...nadajmo se dobrim vijestima [sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif] znači to s pupkom je normalno...uf već me panika oprala da ću se raspuknuti[sm=jezicek.gif] a kako sam imala piercing...grozno...kako se to sve rasteglo...da sam znala ne bih nikada [sm=smiley19.gif] ionako mi se čini kao da mi buša nikada neće biti kao prije...srećom još nisam strije dobila...nadam se nekako to izbjeći ali ipak sva sam nategnuta a ima još do kraja mj. dana...cure kupila sam biobazu..super je fakat samo ja imam problem...meni to užasno smrdi[sm=zmeden.gif] sva sam se namazala i cijeli dan se njušim kako mi smeta taj miris...fuj...[sm=zmeden.gif]

E da cure što se onog steznika tiče pročitala sam članak u adivi gdje dr. piše kako to nije potrebno jer citiram: "može pomoći u pridržavanju unutarnjih organa u babinju( 6 tj. poslije porođaja) tj. ugodnijem osjećaju rodilje, ali na mišiće neće djelovati, čak suprotno može usporiti jačanje mišića. Mišiće trbuha treba ojačati vježbanjem a korisno je vježbati i mišiće zdjelice (kegelove) vježbe. Iako žene često koriste steznik, već 2 dana nakon porođaja, treba pričekati da prestane krvarenje. Najbolje je koristiti steznik u kojem se osjećate najbolje, ne smije stiskati i treba biti prozračan akko bi koža disala i oporavljala se. U svakom slučaju vraćanje kože treba biti postupno da bi bilo zdravo"....nadam se da sam malo pomogla u odluci....

Dacana -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 18:46:16)

a valjda ti nije htio prepisat tablete za zeljezo jer od 2 mj pijes te tablete,pa valjda s tim tabletama nadokadjujes...neznam,mozda je to a mozda i nije...mozda imas puno zeljeza u sebi,hehe
ja sam tek nedavno pocela pit te vitaminske tablete,a isto onako kad se sjetim...mislim stvarno mi je dosta tableta,imala sam dost tih mokracnih upala pa sam morala pit i antibiotike,uz to jos te tablete za zeljezo,iscrpljuje me to,al sta se mora nije tesko,doktori bolje znaju neg ja...

polako s tim kolicima,da nebi bilo da se prije pokvare neg sto ih uopce upotrijebis...hehe,salim se

op,op,bas me zanima sta ce bit 10-og...jel nosis [sm=rozacrtici.gif] il [sm=modricrtici.gif]

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 18:55:54)

[sm=bravo.gif] znam ja sam muku mučila sa e.coli i nagutala se atibiotika i svih điđimiđi bućkuriša u nadi da ću isprati te beštije i uspjela sam...nadam se da će ostati tako do kraja...

termin 10.05. čekamo [sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]
A mm spremio kolica u drvarnicu da ne polomim prije vremena...ali navodno ćemo dobiti neka rezervna za kasnije pa ako i polomim nije tragedija...[sm=smiley36.gif] naslijedili smo neka još ih nisam vidjela ali navodno su ok...da sam znala ne bi kupovali ali šta je tu je... ja još muku mučim šta spremiti bebaču za iz bolnice doći...toliko robice i izbora a neznam kakvo će vrijeme biti...uf dileme...
A što s željeza tiče...ma prava čelična lady...Margaret Thacher je mica maca za mene..he he[sm=smiley36.gif]

Dacana -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 19:02:52)

Mene te bestije prate i prije trudnoce,a sada me jos vise napadaju,al okey,sredilo se sve...
necu uopce mislit na to jer vec vidim da cu sutra primjetit nesto da nije uredu...

opaa,pa cestitamna maloj curici...i ja nosim curicu,ionako sam zeljela sina,al i curicki se jako jako jako veselim...ugl samo da mi je zivo i zdravo...

hahahaha,svaka cast,celik lady
hahaha

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 19:10:31)

Meni se sve poklopilo...mm i ja smo pričali o djeci i kada bi htjeli imati...još sam ga zezala da mora biti curica i pročitala čuda toga na internetu o položajima i prehrani i čuda toga koje kao utječu na spol djeteta pa smo se smijali ko ludi...on je priželjkivao još jednog [sm=modricrtici.gif] iako ima sina iz 1 braka..ah ti muški...a ja sam znala od 1 dana da je[sm=rozacrtici.gif]...sva sam u širinu otišla...nije mi tako velik trbuh naprijed ali sam sva okrugla...a kako ne kada sam 20 kila natukla od ležarine[sm=smiley36.gif]... cure ste si mjerile trbuh koliki vam je?? ja stalno gledam da li raste...[sm=smiley36.gif]
Kažu cure iz travnja da nama koje smo imale beštije u trudnoći pred kraj rade briseve da se utvrdi da li imamo štogod prije poroda da to pokušamo liječiti....

Ubrzomamica -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (4.4.2012 19:42:47)

Ma moj muzic je jaaaako poduzetan!!! I nas je bebica iznenadila! Zapravo mene!! Ozenili se i obo, kad bude bit ce!! Kad evo je odmah!!! A pola godine prije svata se nismo pazili!! :))
Sto se tice elevita, pijem od prvog dana! Al zadnjih 2 mjeseca ne svaki dan, vec kad se sjetim! Mozda u 3 dana 1! Gin mi jos prepisao zeljezo, kao ne moze bit stete, al trcala sam na wc kad god bih popila, pa sam odustala!
Marci, moj pupak isto procvjetao! Pa proljece jeee!!!! :)))))

Monyka -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 11:48:27)

Hej cure, evo i mene . Mene moj trbušćić dosta muči, naročito navečer jer ne mogu naći udoban položaj u krevetu. Koristim jastuk za dojenje što sam kupila, onda neki mali i tako se snalazim. Dosta loše spavam, mislim da je ova prošla noć bila najbolja do sada, uspjela sam odspavati do 8 sati ujutro, Inače je to 4 ili 5, Koma. Moj malac je dosta nisko pa mi je za to tako, a leđa da ne spominjem. Kolegica mi dala pojas za trudnice pa to nosim, evo danas treći dan. Meni su odmah na početku otkrili BHSB bakteriju, tako da i mene čeka još jedan bris, a pri porodu injekcija profilakse kako se beba ne bi zarazila. Ne mogu se požaliti na svoje stanje, dosta dugo sam radila i dobro se osjećam jedino što me muče ovi s Vuk Vrhovca zbog šećer. Tamo idem opet za 2 tjedna, koma za Uskrs i kolači su pred nama.

Ja sam polako pri kraju s pripremama, stavila sam prati tetra pelene i gazice, opeglala posteljinu za krevetić. Muž upravo razmontirava ormar što nam je višak u sobi, a onda dolazi kinderbed. I baš sam vesela jer je to krevetić koji sam koristila ja kao mala, moj brat te dvoje kikića, Evo što vam je kvaliteta!

Upravo sam na portalu vidjela članak zašto je magnezij bitan u trudnoći. Moram ga pročitati. Nije mi sasvim jasno zašto je patronažna rekla da se smanji unos magnezija. Svi smo na trudničkom ostali iznenađeni.

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 12:40:04)

Monyka prvi put čujem da magnezij treba smanjiti, dapače svugdje ga preporučaju za povećati unos posebno u trudnoći i pri dojenju jer ojača mišiće i zglobove itd...[sm=zmeden.gif] možda si krivo razumjela?? nama su rekli da smanjimo unos donata mg jer sadrži puno natrija...pa se otiče, ali magnezij kao magnezij za sebe da pijemo pod obavezno...savjet od ginića na tečaju nažalost nisam bila pa neznam...
Što se spavanja tiče potpuno sam iscrpljena i neispavana ničime se još ne podupirem iako bi fakat trebala jer mi je nezgodno kako mi trbuh već visi a mogu ležati samo na boku [sm=smiley19.gif] pa me ukoči pa nakon 10 min, na 2 bok i tako cijelu noć...nije ni čudno da se ne mogu naspavati...trebala sam uzeti taj jastuk za trudnice ali ja sam se pravila pametna[sm=smiley19.gif]

Dacana -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 13:46:23)

Eee curee,evo mene probudila sam se prije sat i pol sva izmucena,koda me tratkor cijelu noc gazio...
MM se probudi rano ujutro radi posla pa tako i mene probudi,bas u trenutku kad najbolje spavam,tj kad napokon uspijem nac neki udoban polozaj i kad uspijem barem malo zatvorit oci...

noge jutros ne osjecam,cudi me kako uopce mogu hodat...

Sta se tice donata jako je dobar,i preporucljiv je u trudnoci,mnoge moje frendice su ga pile,tako da ga i ja sada koristim...
Dosta mi pomaze kada me zgaravica uhvati, a i sto se tice stolice jako mi pomaze...i stvarno sam zadovoljna...ne treba se pretjerivat vs tim radi tog natrija,ali 3 dl na dan i super...

Krevetic je vec mjesec dana namjesten i spreman...al eto moram oprat svu odjecu,opeglat itd...valjda ce mi mama doci u posjet pa da mi malo pomogne...

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 15:39:46)

[sm=bravo.gif] bravo za mame, bake i sve koji pomažu....meni su moje svu robicu oprale i speglale, ja sam fino sve pospremila i sada se nadam još da će mi generaalku napraviti dok budem u bolnici jer su najavile da će namjestiti krevetić dok me nema, pa sam na miru...noge su mi ko rimski stupovi, zglobove uopće nemam, a nikako ne spavam...razmišljam sve o tome da odem po taj famozni jastuk...sve tražim po netu nešto jeftinije, vidjela sam u adaxu cca 200-njak kn...a zna se naći i za manje...

Ubrzomamica -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 20:06:50)

Curke, meni je sinoc bila najgora noc u cijeloj trudnoci!! Nikako se namjestiti, nikako zaspati.... Cini mi se da sam bila sva napuhana a jos i bebac nemiran! Nikako to dvoje ne ide u paru!!
Ja sam mislila isto kupit jastuk al iskreno, zao mi novaca... Da mi je mozda trebao vec od 6-7 mjeseca trudnoce vjerojatno bih ga i kupila, al ovako...
Netko je pisao za kolostrum neki dan!! Ja jos uvijek nemam! Neke trudnice ga u 6.-om mjesecu dobiju, a ja evo u 9.-ti usla i nista! Zile po cicama su mu skocile i nabubrile, debele su poput prsta! I vide se kanali! Bit ce mlijeka, toplo se nadam! Mozda neke trudnice i nemaju kolostrum! :)))

marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.4.2012 21:22:18)

i meni je isto tako...ni k od kolostruma 35 tj. možda još i dođe ali sumnjam...ali zato sve žile su iskočile po grudima...ma i meni je žao para ali ako to pomaže ja bih neznam šta kupila nego biti ovako polomljen od nespavanja [sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>