marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (12.3.2012 20:23:58)
|
Ja sam spremila stvari za bolnicu...jedino ću morati higijenske potrepštine utrpati kada dođe vrijeme...ja sam ti u Rijeci ali manje više svugdje ti je isto...za tebe ti treba nekoliko mrežastih gaćica iz apoteke...ja sam uzela 5kom za početak jer se još uvijek nadam carskom[sm=jezicek.gif] i mislim da ako i ne bude da mi više neće trebati...min. 2 paketa običnih vatenih uložaka jer su mekani i ako ti rade epiziotomiju to je najbolje navodno...toaletni papir jer su nam bolnice toliko u banani, gel za tuširanje, šampon, vlažne maramice,kalodont, četkica, krema za ruke, labello, češalj bivacyin sprej za rane, purelan mast za bradavice...ma osnovno, natikače za močiti s kojima ideš pod tuš da ne pokupiš kakve gljivice, papuče, 2 spavaćice sa kopčanjem naprijed radi dojenja, grudnjak za dojilje sa umetcima, ogrtač, nekoliko para čarapa, nekoliko ručnika uzmi si i neki sok i kakve energetske čokoladice kažu cure da poslije poroda možeš vuka pojest a ako fališ večeru....bolje imati sa sobom, hm...neznam sada ovako napamet jesam li ti sve rekla....ali čuj bolje više spremiti nego da ti fali...za bebača tek pri izlasku iz bolnice muž donese stvari i za tebe...robica i to....za bebača ti trebaju 1-2 tetra pelena i gaza, paket pelena, baby vlažne maramice, odjeća za odlazak kući...neke žene nose i pumpicu za izdajanje?? od papirologije osobna, zdravstvena, trudnička i knjižica sa ultrazvuka, potvrda o rh faktoru i drugi nalazi ako si imala kakve komplikacije i mislim da je to manje više to....pitaj nekoga tko je bio u splitskom rodilištu i nedavno rodio...jer to se stalno mijenja...moja frendica je rađala prije 2 god. i svega je bilo sada 2 prije par mj. i kaže nema ničega.... [sm=smiley36.gif] e da...mali stomak....moram te razočarati ali kada rodiš ostane ti tibica kao da si negdje u 4-5 mj. i to mlohav onako, dok se to malo ne vrati u normalu... koristiš steznik, mažeš i nadaš se dobrim genima da se to stisne što prije[sm=smiley36.gif] Blago tebi..meni je to kao vječnost...nikada kraja a pogotovo još ova 2 mj. nikada proći....a sve je teže...
|
|
|
|