beba 2 -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (27.3.2012 13:14:31)
|
ja bih kao dnevno trebala piti 3 puta po 2 norm, i isti dr koji mi je propisao tu terapiju na kraju mi kaže, ali ako nemoraš nemoj, bolje pij magnezij 300mg, pa ti sad znaj, ali još malo...možemo mi to... marči, super da je sve ok i da se tlak vratio donekle u normalu, a to da je beba malo manja možda i bolje ako te već natjeraju da moraš prirodno roditi a beba na zadak (iako to ništa ne mora značiti jer su meni za moju curu 2 dr rekla da neće biti veća od 3 kg i duža od 49 cm, a na kraju 4 kg i 52cm duga) ovo prvi put čujem da nije normalno da trudnice skupljaju vodu...meni ti je u prvoj trudnoći nožni zglob bio jednake veličine kao i bedro i kad sam se požalila dr kako sam sva natečena i skupljam vodu, njegov odgovor je bio ma to tvoje nije ništa kakve trudnice znaju biti a usporedbe samo broj noge mi je 36, a zadnji mjesec jedva oblačila tenisice br 39, i sad tko je tu lud... joj draga moja i ja sam u tri tjedna natukla tri kg, ali sva sreća dr ništa nije komentirao iako sam mislila da će početi filozofirati jer nije dobro dobivati 1kg tjedno bla, bla, bla ali ja moram priznati i da mi se tek oporavio pravo, jedem kao pravi bauštelac daj mi sarme, graha, mesine itsl. i uz to mladog luka i da vidiš kojom brzinom praznim tanjur [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... s ovim piškenjem u čašicu si me toliko nasmijala da se moram ići presvući jer mi je pobeglo od smijeha...
|
|
|
|