beba 2 -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (18.3.2012 10:11:46)
|
Znači i ti bebu osjetiš samo u donjem dijelu, jer i meni je tako...uglavnom jako nisko neposredno iznad stidne kosti ili na lijevoj ili desnoj strani u području pupka, tko zna možda je i moj bebač na zadak...nemam pojma...iskreno se nadam da će mi sad raditi uzv pa ću saznati, ako ne idem privatno jer zbilja više nemogu dočekati da ga vidim.... a čuj ova ideja s krsnim imenom nije loša probati ću ga dići na tu foru, jer ove sve druge metode sam probala i neide, a valjda ćemo se već nekako dogovoriti...a to za Kiara je istina, moja je jako dugo bila Jaja, pa Kaja i na kraju Kara, sada je konačno Kiara, ali meni je to sve nekako bilo simpatično...a i ja sam se odlučila za K baš zbog pisanja da joj ne kompliciram život iako se to ime u obitelji nikom drugom nije sviđalo osim meni i mužu (u biti njemu je bilo tak tak ali kako su svi bili protiv na moju sreću proradio je njegov inat i tako da je ostala Kiara).... a što se tiče te boli i ja imam dana kada jedva hodam, meni dosta pomaže mg 300, jer su mi bili dali normabele, ali ja ih nisam htjela piti jer kao nije dokazano da štete, ali ni da ne štete plodu, pa mi je dr rekao da uzmem mg od 300 da on ima sličan učinak i meni dosta pomaže, pa ako ne piješ probaj...
|
|
|
|