|
Ella27 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (15.5.2012 20:29:22)
|
kvaky - termin mi je 23.07.. Na posljednje ultrazvuku prije 2 mjeseca, mi je gin. rekla da mi je beba veća nego što bi trebala biti, i da ću vjerojatno ranije roditi. Al vidjet ćemo, idem slijedeću srijedu na kontrolu, šta kaže moj mali ( iako ja smo se ja i moj [sm=duda.gif] dogovorili da ne može van prije 20.07. jer mi tek tada mm može dobiti g.o. i biti doma, ne radi u Hrvatskoj - to je naravno šala, a sad ćemo vidjeti [sm=smajl.gif]. Vidim da i ti nosiš [sm=modricrtici.gif], kao i ja! Da, vidim da nisam spomenula, dosta mi noge i ruke naotiču, znam da je to normalno, al s obzirom da smo ja mi moj mišek u trbuhu sami doma, sve je na nama dvama, pa smo sam dosta na nogama kroz dan......dok mm ne dođe za vikend. Počela sam piti čaj od koprive, pa čemo vidjet dal će šta pomoći.... andydea - [sm=smiley1.gif]da...neznam ni ja zašto ne spavam po noći, [sm=smajl.gif], vjerojatno zato što ovaj moj mali mišek vozi utrke po noći, pa se često sudara i neda mi da spavam[sm=smiley36.gif], pa mu onda ja objašnjavam da se mora smiriti, da je noć, da moram spavati, neka nastavi po danu, ali uzalud....moja mama veli da je na mene, živi i nemiran. I bolje da je živac mali [sm=kuza.gif] jel su i vaši [sm=duda.gif] tako nemirni po noći il ne baš toliko???
|
|
|
|