|
zuti.leptirić -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (11.5.2012 8:10:22)
|
Dobro jutro drage trudnice! [sm=smiley1.gif] Izgleda da je pocelo razdoblje tegoba, ali bar cemo se cesce druziti s nasim kukanjem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].... Evo ja sam bila na pregledu; BPD mjera tj. bebina glavica i dalje premala,ali barem napreduje, dr. je rekao da je najvaznije da prati onu "krivulju" te da nije ispod nje..ah, pao mi je kamen sa srca. kaze mi jos da ce vjerojatno imati duguljasti oblik glave.[sm=smiley1.gif] Inace sve u redu,stojim na dobivenih 5 kg(24 tj.) i opet nismo mogli potvrditi spol jer je bebač okrenuo rit![sm=smiley36.gif] tako da jos uvijek ne mogu sa sigurnošću reći jel dečko.nadam se da cu saznat da na vrijeme stignem kupiti poneku robicu ako je dečko,jer za curu sve imam od prve. Sto se tiće tegoba, ja pak imam jedan specifičan problem ; naime, kao i u prvoj tr. osječam jakuuuu vručinu u stopalima, i to ni vise ni manje nego navecer kad legnem spavati...meni su stopala tako vruča da njima mogu zagrijavati i to mi jako smeta, jer posljedica su trzanje nogama. Inače, bez obzira na trudnoću, noge su mi uvijek ledene, bez obriza jel zima ili ljeto, kao da nemam cirkulaciju,a sad je suprotno. izgleda da me opet ceka stajanje na hladnim kuhinjskim pločicama prije spavanja.. makar i to ne traje dugo... mm mi je predlozio da stavim čarape u frizider na nekoliko sati i onda obucem kad idem spavati..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].. neznam kako da si pomognem, i jos nisam cula slično iskustvo[sm=zmeden.gif] a jesam se raspisala...[sm=jezicek.gif] sta cemo, moramo izdrzati, ceka nas jos dosta toga do finala..jos i vrucine... kako ste mi vi ostale danas?
|
|
|
|